Eşti aici

Celule Stem

Medicina a ajuns departe si in viitor va ajunge si mai departe. Alege sa stochezi celule stem la nasterea copilului tau si el se va bucura de progresele medicinei regenerative si va avea o sansa in plus la viata.

viteza
suntem singura banca care proceseaza unitatile in 24 de ore de la recoltare
prima banca
de celule stem acreditata sa stocheze tesut de cordon ombilical in Romania
viabilitate medie
95% este viabilitatea medie a unitatilor stocate in banca noastra
STOCAREA DE CELULE STEM LA NASTERE ESTE O SANSA IN PLUS LA VIATA

Celulele stem reprezinta o zona de mare interes in medicina actuala datorita potentialului lor de a regenera si repara tesutul deteriorat din organism. Preventia este intotdeauna mai eficienta decat tratarea, mai ales in cazul afectiunilor care pot pune in pericol viata copilului. Parintii isi pot proteja copiii pe viitor impotriva unor boli severe, acute sau cronice, alegand sa stocheze celule stem la nasterea lor. Intregul sistem de procesare si stocare a celulelor stem, de la personalul implicat si pana la tehnologia folosita, este gandit la Banca Centrala de Celule Stem pentru a asigura cel mai inalt standard de siguranta.

Pachet de servicii si produse :
Celule stem din sangele cordonului ombilical (CD34+)
Tesut din cordon ombilical

Vreau mai multe informatii

Completeaza formularul si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.
Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate