De ce sa alegi Centrul de Obezitate?

Tratam cauza cresterii in greutate

Frecvent, cauza cresterii in greutate este mancatul emotional. Echipa noastra te va ajuta sa gestionezi corect mancatul emotional si nu sa te concentrezi doar pe scaderea ponderala. Scopul nostru final este mentinerea rezultatelor pe termen lung, prin schimbarea comportamentala in cadrul unui stil de viata sanatos.

Avem medici nutritionisti acreditati SCOPE

Medicii nostri nutritionisti sunt acreditati international in managementul obezitatii. Specialistii nostri detin in acest sens o certificare oferita din partea reprezentantilor Federatiei Mondiale a Obezitatii - certificatul SCOPE (Specialist of Obesity Professional Education) 

Ai alaturi de tine un consultant medical dedicat

In cadrul Centrului de Obezitate Perla vei beneficia de indrumarea si sprijinul unui consultant medical care te va ghida pas cu pas si iti va raspunde la orice intrebari ai despre tipurile de consultatii si investigatii. Te va ajuta sa faci programarile si va tine legatura cu medicii implicati in ingrijirea ta. Pentru tine, asta inseamna rapiditate in programare, timp castigat si sa stii in permanenta ce urmeaza sa faci. Apeleaza 0737.975.010 (tarif normal, program luni-vineri 8.00-20.00).

Poti discuta cu persoane care trec prin aceleasi probleme

Psihoterapia de grup este un real sprijin in demersul de a scapa de kilogramele nedorite. Sedintele de terapie de grup sunt unice in cadrul retelei si te vor ajuta, printre altele, sa gasesti solutii pentru a face fata stresului, sa iti setezi obiective realizabile privind atingerea kilogramelor dorite si sa gestionezi gandurile automatie negative legate de mancare si greutate.

Afla mai multe