Centru de Obezitate Policlinica Perla

Primul si singurul centru de management al obezitatii din Romania acreditat de Asociatia Europeana pentru Studiul Obezitatii (EASO)

Servicii medicale
Centru acreditat european

Suntem primul si singurul centru de management al obezitatii din Romania acreditat de Asociatia Europeana pentru Studiul Obezitatii (EASO).

Servicii medicale
Ingrijire completa, integrata

Echipa noastra nu se concentreaza doar pe scaderea in greutate, ci mai ales pe tratarea cauzei principale a cresterii in greutate - mancatul emotional. De asemenea, sustine pacientul in schimbarea unui nou mod de viata, care sa aduca rezultate pe termen lung

Servicii medicale
Investigatii complexe

Avem toate resursele necesare pentru realizarea a doua investigatii complexe, extrem de importante pentru managementul greutatii.

Servicii medicale
Program schimbare comportamentala

Timp de 2 luni vei beneficia de plan dietetic personalizat, terapii nutritionale de control la fiecare 2 saptamani, sedinte saptamanale de terapie de grup, masuratori saptamanale, consiliere pentru realizarea unui jurnal alimentar si multe altele.

Servicii medicale
Terapie de grup

Pentru ca stim ca psihoterapia de grup este un real sprijin in demersul de a scapa de kilogramele nedorite, am pus bazele unor sedintele de terapie de grup unice in cadrul retelei.

Servicii medicale
Echipa multidisciplinara

Din echipa noastra fac parte medici cu pregatire si experienta vasta, medici nutritionisti acreditati SCOPE (Specialist of Obesity Professional Education) de catre Federatia Mondiala a Obezitatii – singura acreditare recunoscuta la nivel international in managementul obezitatii.