Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Scleroza si ligatura varicelor esofagiene

Procedura de scleroza a varicelor esofagiene presupune injectarea varicelor cu o solutie speciala, care ajuta la coagulare.

Ligatura este realizata de medicul gastroenteorolog prin asezarea unei bucati mici de cauciuc in jurul vasului de sange, ceea ce ajuta vena sa se coaguleze.

Ambele proceduri sunt realizate fara durere, deoarece in esofag nu sunt terminatii nervoase si dureaza aproximativ 30-40 de minute.

In cadrul departamentului de Gastroenterologie si Endoscopie Digestiva din Spitalul Euroclinic se efectueaza o gama larga de proceduri endoscopice diagnostice si terapeutice folosindu-se cel mai modern endoscop digestiv, Olympus EVIS EXERA III. Echipa medicala este coordonata de Dl. Dr. Andrei Haidar, Medic Primar Gastroenterolog cu o experienta vasta in gastroenterologie si endoscopie digestiva diagnostica si interventionala.

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.