Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Pot sa ma operez de hemoroizi fara sa ma doara?

Articol de Dr. Cristian Bogdan Barta Medic primar Chirurgie generala
Pot sa ma operez de hemoroizi fara sa ma doara?

Cura chirurgicală a hemoroizilor cu stapler - Dr. Bogdan Barta, Spitalul Euroclinic

Dr. Bogdan Barta, medic primar chirurg in cadrul Spitalului Euroclinic este intrebat frecvent de catre pacientii care au hemoroizi daca trebuie sa se ingrijoreze in privinta lor.

Urmareste materialul video de mai jos si vei afla informatii despre ce sunt hemoroizii si care forme pot ridica anumite probleme, prin complicatiile care pot aparea. Dr. Barta discuta despre tratamentul conservator (cum ar fi medicamentele administrate local si modificarile stilului de viata) si tratamentul chirurgical indicat in stadiile complicate – prolapsul hemoroidal. De 7 ani de zile de cand s-a intors in tara, Dr. Bogdan Barta efectueaza cu succes in Spitalul Euroclinic o operatie minim-invaziva – cura hemoroizilor cu stapler. Beneficiile pentru pacient sunt semnificative: durerea postoperatorie este neglijabila (deoarece nu exista plaga operatorie), pacientul pleaca a doua zi acasa, iar recuperarea este foarte rapida.

Afla mai multe informatii sunand la Numarul unic Divizia de interventii chirurgicale 021 9208. Un consultant dedicat iti va da informatii despre costurile interventiei, durata spitalizarii, pregatirea preoperatorie si analizele necesare.

 

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.