Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Imagistica exceptionala intr-un scaner RMN compact cu 1,5 T – SIGNA™ Voyager

Articol de Cornelia Paraschiv Senior Medical Editor
Examenele RMN au devenit un instrument indispensabil de diagnostic in medicina moderna, imaginile obtinute prin rezonanta magnetica ajutand medicii sa stabileasca un diagnostic cat mai exact si sa instituie tratamentul salvator in multe cazuri. Spre deosebire de tomografia computerizata, scanerele RMN nu au un impact negativ asupra pacientului prin intermediul radiatiilor.

Competitia se duce insa pentru reducerea timpului de examinare, scaderea disconfortului pacientului si obtinerea unei calitati optime si constante a imaginilor, in conditiile unor solicitari din ce in ce mai numeroase pentru acest tip de investigatie imagistica.

Aparatul RMN SIGNA™ Voyager 1,5 T disponibil in Centrul de imagistica Regina Maria din Suceava ofera o experienta relevanta a ingineriei moderne legata de examene rapide, cu o calitate constanta si optima a imaginii. SIGNA™ Voyager este un aparat de 1.5 T, cu un sistem de rezonanta magnetica extrem de calibrat, inteligent, proiectat pentru a fi un echilibru magistral intre confort si productivitate, cu caracteristici care imbunatatesc experienta pacientului si software care poate optimiza calitatea imaginii si poate reduce timpul de examinare. 

Performanta optimizata de imagine 

Calitate constanta a imaginii, productivitate si eficienta. 

 • Noul si inovatorul software de reconstructie a imaginii mareste SNR (raportul semnal zgomot care este o masura a calitatii imaginii), reduce zgomotul de fundal si artefactele si clarifica imaginile, ceea ce duce la reducerea semnificativa a timpilor de scanare.
 • Capacitatile sale de calcul puternice fac posibila efectuarea de examene rapide cu tehnici de accelerare, cum ar fi HyperWorks, care imbunatatesc fluxul de lucru.
 • Sistemul Total Digital Imaging (TDI) contribuie la o valoare a raportului semnal-zgomot (SNR) imbunatatita cu 25% pentru o rezolutie mai clara a imaginii.
 • Sistemul de gradient Ultra High Efficiency (UHE) confera  un castig de eficienta de 25% si contribuie, in mod constant, la realizarea de performante de imagistica premium cu un cost de functionare redus.

Bobinele Adaptive AIR™ ofera acoperire pentru toate tipurile de scanari si pacienti. 

 • Cu bobinele de tip AIR™ prietenoase cu pacientul, SIGNA™ Voyager maximizeaza confortul pacientului si obtine imagini fara artefacte. 
 • AIR™ Recon DL foloseste invatarea profunda pentru o calitate extraordinara a imaginii, fara a compromite timpul de scanare
   

Design prietenos pentru pacient

Maximizeaza confortul si versatilitatea
Pacientul se poate bucura acum de facilitati sporite care ii reduc anxietatea, senzatia de disconfort si inconvenientele legate de pozitionarea pentru examinare. SIGNA™ Voyager are o deschidere larga a tubului de examinare.
Masa Confort Plus ofera acum mai mult spatiu pentru pacienti. O masa optionala pentru pacienti eXpress, usoara si detasabila, imbunatateste manevrarea si confortul pacientului pentru asezarea mai rapida in pozitia optima de scanare.  
In plus, respiratia libera pentru orice examinare permite studii dinamice, precum si tehnici de corectare a miscarii, 2D/3D compatibile.
 

Portofoliul revolutionar de aplicatii imbunatateste capacitatile de diagnosticare 

SIGNA™ Voyager redefineste productivitatea si duce imaginea obtinuta prin rezonanta magnetica la urmatorul nivel cu aplicatiile standard incluse in BodyWorks (examinarea corpului), CVWorks (cardiovascular), NeuroWorks (neurologie), OncoWorks (oncologie), OrthoWorks (ortopedie) si PaedWorks (pediatrie).
Aplicatiile inovatoare suplimentare permit medicilor nostri sa isi extinda domeniile de expertiza si diagnosticarea de precizie. (HyperWorks, ImageWorks, SilentWorks si ViosWorks).
 

Consistenta excelenta

Inglobarea unor caracteristici avansate salveaza timpul de examinare si faciliteaza munca operatorului.

 • Obtine un castig de productivitate de 59% in configurarea examenului si o reducere de 37% a timpului de masa cu AIR Touch™. 
 • Timp de configurare de cinci ori mai rapid si de patru ori mai putine clicuri de mouse cu AIR x™. 
 • Obtine un timp de achizitie cu pana la 50% mai rapid cu AIR™ Recon DL.

Beneficiind de un aparat de RMN avansat, echipa noastra isi propune sa vina in intampinarea pacientilor nostri, oferindu-le experienta unui examen RMN accesibil, eficient, revolutionar, care sa ii ajute pe deplin in demersul de diagnosticare si monitorizare a diferitelor afectiuni cu care se confrunta.