De ce sa ne alegi pe noi?

Chirurgie minim-invaziva a fracturilor de membre

Chirurgii nostri ortopezi sunt specializati in tehnicile si tehnologiile avansate, utilizate pe scara larga, cum ar fi chirurgia minim invaziva. Tehnicile minim-invazive sunt realizate in special in tratamentul fracturilor de membre, cum ar fi leziunile produse la nivelul membrelor superioare si inferioare.

Chirurgie artroscopica pentru genunchi si glezna

Artroscopia este o interventie chirurgicala esentiala in diagnostiul si tratamentul a numeroase probleme articulare (in special pentru genunchi si glezna). In spitalul nostru, pacientii beneficieaza de aparatura artroscopica performanta - video si de monitorizare (Stryker USA).

Endoprotezare sold si genunchi

Chirurgia ortopedica de inlocuire a articulatiilor este recomandata frecvent persoanelor care sufera dureri articulare severe in zona soldului si genunchiului si care le afecteaza calitatea vietii.

Traumatologie generala si sportiva

Echipa noastra de chirurgi ortopezi  gestioneaza rapid accidentarile si traumatismele, folosind proceduri moderne, minim-invazive ori de cate ori este posibil, astfel incat pacientii sa se recupereze rapid si sa-si reia activitatile si antrenamentele sportive cat mai curand posibil.

Tehnici imagistice moderne

Imagistica intraoperatorie mobile (Swiss Ray - C Arm) se refera la o clasa complet noua de tehnici imagistice, dezvoltate pentru a inlocui adaptarile complexe ale imaginii diagnostice la setarile complexe ale salilor de operatie, permitand o mai mare precizie a interventiilor chirugicale.

Materiale de osteosinteza moderne

Medicii nostri ortopezi folosesc materiale de osteosinteza moderne si durabile, care permit pacientilor sa isi desfasoare activitatile obisnuite in voie si fara restrictii prea mari. Vorbim de materiale precum: tije centromedulare, placi LCP, sururburi exclusiv din titan.

Circuite si protocoale de siguranta

In toate salile de operatie si nu numai sunt implementate circuite riguroase si protocoale standardizate, astfel incat sa se asigure securitatea infectioasa si bacteriologica. Blocurile operatorii sunt dotate cu flux laminar (AC steril si presiune negativa).

Tratament personalizat

Fiecare pacient este un caz aparte, iar tratamentul recomandat este intotdeauna individualizat, incepand de la identificarea celei mai potrivite interventii chirurgicale si pana la alegerea terapiei conservative adaptata afectiunii.