De ce sa ne alegi pe noi?

Gestionam eficient sarcini cu risc

Datorita pregatirii si experientei echipei medicale si a dotarilor de ultima generatie a sectiei de Terapie Intensiva Neonatala si de Adulti, in Spitalul Regina Maria Brasov sunt tratate cazuri medicale complexe, fara a fi nevoie de transferul mamei si al copilului catre o alta unitate medicala (pentru nou-nascuti mai mari de saptamana 32/34).

Avem departamente integrate pentru ingrijirea mamei si copilului

Aplicam protocoale medicale standardizate, astfel incat sa oferim cea mai buna ingrijire viitoarelor mamici, inclusiv a celor cu sarcini cu risc inalt, printr-o monitorizare atenta a dezvoltarii fatului, tinand cont de preferintele gravidei cu privire la tipul nasterii, preluand imediat nou-nascutul si continuand supravegherea dezvoltarii normale a copilului in sectia de pediatrie.

Oferim access 24/7 prin cele 4 linii de garda

Pacientele se pot adresa permanent personalului medical specializat care deserveste cele 4 linii de garda, deschise 24/7: Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Anestezie si Terapie Intensiva (ATI), Camera de garda Adulti, care are laborator de analize propriu disponibil 24/7.

Asiguram ingrijirea bebelusilor prematuri

Unitatea de Terapie Intensiva Neonatala este una ultra-performanta, dotata cu aparate moderne de suport al respiratiei de tipul ventilatiei mecanice sau ventilatiei neinvazive cu ajutorul carora medicii si asistentele noastre asigura ingrijirea nou-nascutilor prematuri inca de la saptamana 32/34.

Ne mandrim cu medici neonatologi experimentati

Echipa medicala de neonatologie are experienta relevanta in tratarea copiilor cu nevoi speciale si asigura 24/24 preluarea nou-nascutului de la sala de nastere, urgentele neonatale, ingrijirea si supravegherea evolutiei prematurilor in perioada de recuperare si crestere, precum si consilierea mamei si suportul pentru ingrijirea nou-nascutului sanatos aflat la rooming si consiliere in alaptare.

Oferim ingrijire medicala in siguranta

Ne asiguram constant ca ingrijirea medicala oferita se deruleaza conform standardelor medicale pentru ca mama si copilul sa se bucure de o experienta lipsita de griji, intr-un mediu sigur. Fiecare moment inseamna grija si precizie.