De ce sa ne alegi pe noi

Experienta semnificativa

Neurochirurgii din cadrul Spitalului Regina Maria Brasov sunt medici cu vasta experienta in realizarea procedurilor neurochirurgicale pe creier, coloana vertebrala si nervi periferici, care si-au dedicat intreaga activitate profesionala practicii medico-chirurgicale nemijlocite cu pacientii. De exemplu, dr. Mihail Dancescu are peste 10.000 de operatii  de neurochirurgie efectuate.

Gama variata de interventii neurochirurgicale

Echipa medicala din cadrul sectiei realizeaza atat proceduri chirurgicale minim-invazive, cat si clasice pentru intreaga patologie vertebrala si cranio-cerebrala. Printre acestea se numara si multe interventii de complexitate medie si ridicata.

Tehnologie avansata, de ultima generatie

Medicii neurochirurgi utilizeaza aparatura neurochirurgicala de baza, constand in masa operatorie, iluminatie, suport spinal Wilson, microscop operator Zeiss, aparat radiologic mobil Siemens Healthineers si motor de freze de mare viteza, de ultima generatie, care asigura o performanta pe masura.

Ingrijire multidisciplinara completa

Medicii neurochirurgi colaboreaza constant cu medicii anestezisti, ceea ce permite tratarea unor cazuri complicate. Aceasta colaborarea multidisciplinara creeaza conditiile optime pentru a interveni chirurgical cu cele mai bune rezultate pentru pacient.

Tratament personalizat nevoilor pacientului

Echipa medicala este permanent la dispozitia pacientului 7 zile din 7, in cursul pregatirilor preoperatorii si ingrijiriii postoperatorii, efectuand cu maxima meticulozitate toate procedurile necesare pentru bunul mers al operatiei, adaptate nevoilor particulare ale pacientului.

Siguranta pacientului - prioritara

Echipa noastra de neurochirurgi efectueaza toate interventiile intr-un bloc operator modern si functional, in care spatiul si circuitele sunt concepute si organizate dupa principii de maxima siguranta a pacientului. Nu in ultimul rand, conditiile de spitalizare excelente furnizate in spitalul nostru faciliteaza toate activitatile perioperatorii, asigurand cele mai bune rezultate, cu maximum de confort.