Screening sindroame cromozomiale

Bolile genetice care afecteaza cromozomii reprezinta o cauza importanta de deces la copil si sunt responsabile de majoritatea esecurilor de reproducere la om. Aproximativ 60% dintre sarcinile care se opresc in evolutie sunt datorate anomaliilor cromozomiale.

Frecventa bolilor cromozomiale la nastere este de cca 1%. Copiii care sunt diagnosticati cu anomalii cromozomiale prezinta dismorfism cranio-facial, malformatii diverse ale organelor interne, tulburari de mers, tulburari de vorbire, intarziere in dezvoltarea mentala. Unele semne pot fi vizibile de la nastere, altele se evidentiaza mult mai tarziu.

Testam 31 de sindroame cromozomiale

Testarea genetica este utila pentru identificarea unuia din cele 31 de sindroame cromozomiale care pot avea deletii (pierderi de material genetic) sau duplicatii (castig de material genetic).

Testarea – precisa si sigura

Testarea ajuta la precizarea unui diagnostic corect si stabilirea unui plan de urmarire a pacientului. Testul se efectueaza din aproximativ 1 ml de sange, are o sensibilitate de 99%, iar rezultatul este disponibil in 15 zile lucratoare.

Cere oferta personalizata

Siguranta, confortul si confidentialitatea sunt pe primul loc pentru Regina Maria.
Inainte de a lua o decizie, afla toate detaliile despre pachetele de nastere si despre maternitatea in care alegi sa nasti.
Completeaza formularul si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.
Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord  sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA pentru prezentarea serviciilor dedicate viitoarelor mame.
Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.