Cum tratam sarcinile la risc dupa nastere in Spitalul Baneasa

Spitalul Baneasa colaboreaza indeaproape cu medici chirurgi pediatri astfel incat oferim o supraveghere intensiva antenatala a fatului, combinata cu efectuarea prompta a interventiei chirurgicale, imediat ce nou-nascutul a fost stabilizat in Sectia de Terapie Intensiva Neonatala.

Unitatea de terapie intensiva neonatala este o resursa extraordinara a Spitalului Baneasa, fiind dedicata ingrijirii nou-nascutilor la termen sau prematurilor care necesita tratament complex, suport al functiilor vitale si monitorizare invaziva.

Spitalul Baneasa este prima optiune privata a medicilor ginecologi atunci cand au de asistat o sarcina cu risc, motivul fiind profesionalismul echipei de medici si asistente de neonatologie la care se adauga aparatura ultra-performanta si facilitatile de ultima generatie.

In Spitalul Baneasa rata prematuritatii este de 15%, mai mare cu 5 puncte procentuale decat media medicala la nivel national. Procentul este rezultatul adresabilitatii crescute privind sarcinile cu risc de nastere prematura.

Echipa de neonatologi este prezenta inca din momentul nasterii, deoarece acesti copii vor necesita stabilizare imediata si adesea suport ventilator specializat. Medicii nostri neonatologi au experienta in utilizarea unor tehnici moderne de terapie respiratorie de tipul ventilatiei neinvazive, cat si al ventilatiei invazive conventionale sau cu frecventa inalta.

Cere o programare de urgenta/second opinion la dr. Hadi Rahimian

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.