Echipa medicala de Medicina Materno Fetala din Spitalul Baneasa

Ca urmare a riscului mare atat pentru copil, cat si pentru mama, in Spitalul Baneasa, o echipa de specialisti este dedicata ingrijirii femeilor cu sarcina multipla complicata sau cu alt tip de sarcina cu risc inalt.

Echipa este formata din medici specializati in medicina materno-fetala, ecografie de sarcina, imagistica fetala, hematologie, neonatologie, pediatrie, cardiologie pediatrica, neurochirurgie pediatrica, urologie pediatrica, chirurgie pediatrica si anestezisti.

Expertii in medicina materno-fetala din Spitalul Baneasa sunt medici specialisti in obstetrica-ginecologie care au o supraspecializare, o pregatire formala aditionala cu durata de cativa ani si experienta clinica in acest domeniu.

Echipa de medici din Spitalul Baneasa are cunostinte avansate privind complicatiile obstetricale, medicale, genetice si chirurgicale ale sarcinii si impactul acestora asupra mamei si fatului.

De asemenea, medicii au o pregatire importanta privind procedurile complexe de diagnostic si tratament indicate in managementul anumitor conditii medicale.