De ce sa ne alegi

  • Echipa medicala dedicata. Medici cunoscuti si respectati la nivel national si international, cu supraspecializari in Medicina fetala, Chirurgie ginecologica, Chirurgia sanului. 
  • Medicina Fetala performanta. Centre de Medicina Fetala specializate pentru ingrijirea sarcinilor cu risc fetal.
  • Interventii in premiera nationala. Interventii de chirurgie fetala efectuate in premiera nationala in Centrul de Medicina Materno-Fetala Baneasa.
  • Grija pentru monitorizarea sarcinii si nasterii. Echipe de medici specializate in urmarirea sanatatii femeii, inainte de sarcina, pe parcursul sarcinii, la nastere si dupa nastere.
  • Diagnostic si tratament al afectiunilor ginecologice. Centre dedicate diagnosticului infertilitatii, diagnosticului si tratamentului fibromului uterin si endometriozei.
  • Performante in chirurgia oncologica. Centre de chirurgie ginecologica oncologica, chirurgia oncologica a sanului.
  • Metode moderne de tratament ginecologic. Utilizarea celor mai noi metode chirurgicale minim invazive, tehnici de chirurgie laparoscopica si chirurgie ginecologica pe cale vaginala pentru tratamentul afectiunilor ginecologice.
  • Medic navigator si navigatori medicali dedicati patologiei senologice. Ajutor, indrumare si sprijin acordate de navigatorii nostri pentru diagnosticarea si tratamentul problemelor de sanatate ale sanilor in Spitalul Euroclinic si  in Ponderas Academic Hospital.
  • Colaborare multidisciplinara. Echipe multidisciplinare pregatite sa intervina cu solutii personalizate de ingrijire. 

​​​Obstetrica - Ginecologia studiaza si urmareste sa asigure sanatatea si sanatatea reproductiva a femeilor. Medicii din aceasta specialitate sunt preocupati, in special, de prevenirea, diagnosticul si gestionarea bolilor specifice femeilor, dar si ale fetusilor.

Ingrijirea obstetricala incepe dinainte de conceptie si continua pana la perioada post-partum, in timp ce ingrijirea ginecologica urmareste screeningul, diagnosticul si tratamentul tulburarilor organelor genitale ale femeilor de-a lungul vietii. Desi peste 70% dintre medicii obstetricieni si ginecologi lucreaza in ambele domenii, exista o tendinta din ce in ce mai mare in randul acestor profesionisti spre a lucra exclusiv ca medici ginecologi, sau ca medici obstetricieni.

In Reteaua de Sanatate Regina Maria te spijinim pe tot parcursul vietii pentru a avea o stare buna de sanatate, gasim solutiile optime pentru tratamentul afectiunilor ginecologice si pentru a avea copii sanatosi, atunci cand ii doresti.