Abc-ul parintilor

Un plan educational care ofera informatii complete si corecte viitorilor parinti

ABC-ul Parintilor reprezinta o serie de cursuri interactive sustinute de o echipa multidisciplinara alcatuita din medici specialisti in obstetrica-ginecologie, neonatologie, anestezie-terapie intensiva, kinetoterapie, pediatrie, psihologie si nutritie.

Ne adresam viitoarelor mame incepand de la o varsta a sarcinii de 24 de saptamani, dar si tatilor, care sunt invitati sa descopere cate putin din miracolul vietii ce urmeaza sa se nasca. La finalul cursului participantii primesc un certificat de puericultura.

Structura cursului

Cursul este structurat pe 6 module, fiecare dintre acestea abordand teme esentiale despre sarcina, nastere, nou-nascut si alaptare.

Frecventa

Cursul se desfasoara saptamanal, la sediul Spitalului Regina Maria (etajul 4), fiecare modul avand o durata de cca 2 ore (in intervalul orar 17.00-19.00)

Participanti

Pentru ca ne dorim o abordare personala si relaxata a informatiilor, seriile vor fi alcatuite din max. 10 cupluri.

Tarife Scoala Parintilor si conditiile de participare 

Tariful cursului este de 400 lei (mama poate veni insotita de o persoana).

Pacientele care au semnat contracte de nastere Regina Maria beneficiaza de urmatoarele conditii, in functie de pachetul ales:

  • Pacientele care sunt abonate Regina Maria si au semnat contract de nastere Pachet VIP au accesul gratuit.
  • Pacientele care sunt abonate Regina Maria si au semnat contract de nastere Pachet Nastere sau Cezariana, beneficiaza de o reducere de 30%. 
  • Pacientele care sunt abonate Regina Maria si nu au semnat contract de nastere beneficiaza de reducere de 30%.

Reducerile nu se cumuleaza; are prioritate procentul de reducere cel mai mare.

Inscrie-te! Ne poti contacta pe mail sau la telefon

  • Dorina Coroi – Educator Prenatal, Consilier in alaptare, tel: 0740 518 973             
  • e-mail: Dorina.coroi@reginamaria.ro

“De cateva saptamani, in fiecare marti, particip la cursul pentru pregatirea viitorilor parinti, oferit de spitalul Regina Maria. Spun oferit, pentru ca, pana acum cel putin, cursul asta mi se pare efectiv un dar minunat oferit viitorilor parinti. Si chiar nu ma asteptam! Desi sunt la al doilea copil, am aflat o groaza de chestii noi, mi s-au "dezinstalat" niste mituri si am incredere ca spitalul asta este in primul rand despre super oameni si super profesionisti!
Chiar astept experienta nasterii, cu toata increderea, indiferent de cum se va intampla
Super informatii de la doctorul ginecolog, de la doctorul anestezist si de la moasa. O abordare realista, despre ceea ce inseamna nasterea intr-un spital. Pentru asta e foarte important sa fie pregatite corect viitoarele mamici. 
Cel mai tare ma bucura faptul ca se incurajeaza cu adevarat (bebe se lasa pe mama o ora sau mai mult, pana se taraste la san), tehnica “skin to skin” (daca se doreste si starea de sanatate a mamei si a bebelui permit asta), atat dupa nasterea naturala cat si dupa cezariana. Recomand cursul asta indiferent de unde, cu cine si de cum va pregatiti sa nasteti!”

Participanta la Cursul ABC-ul parintilor, seria a 3-a, Spital REGINA MARIA Cluj