De ce sa alegi sa nasti la Spitalul Cluj?

Ai toate motivele să alegi un spital care este pregătit problemelor de sănătate pe care le-ai putea avea tu sau copilul tău la naștere.

Echipă medicală cu expertiză

Echipă multidiciplinara de medici: Obstetrică-ginecologie, Neonatologie, Anestezie și Terapie Intensivă.

Departamente integrate pentru un cuantum de îngrijire

Spitalul dispune de departamente integrate care face posibila diagnosticare ecografică antenatală a unei malformații, îngrijire specializată în secția neonatală de terapie intensivă și intervenții chirurgicale efectuate în primele zile de viață ale bebelușului.

Siguranță permanentă

La Spitalul Cluj, atât mama, cât și bebelușul se află în condiții de maximă siguranță. Există  linii de garda 24/7 (obstetrica-ginecologie, neonatologie, terapie intensiva) iar maternitatea are 2 Sali de nastere si 1 sala de pretravaliu.

Îngrijire multidisciplinară

Urmărim și îngrijm gravidele cu sarcină normale și cu risc crescut, susținute prin anestezie și terapie intensivă, neonatologie, imagistică și laborator 24/24.

Condiții de confort maxim

Rezervele spitalului sunt dotate cu aer condiționat, baie proprie, TV, îmbrăcăminte specială de spital pentru mama și copil, consumabile medicale necesare spitalizării, produse cosmetice pentru mamă, îngrijire personalizată nou-născut.

Cursuri de educație prenatală

Pentru că ne dorim pentru pacientele noastre o sarcină și o naștere asumată și conștientă, organizăm Școala Părinților, o serie de cursuri interactive, susținute
de o echipă multidisciplinară alcatuită din medici specialiști de obstetrică-ginecologie, neonatologie, anestezie și specialiști în kinetoterapie și psihologie.

Consiliere în alăptare

Specialiștii noștri acreditați international IBCLC în consultanță în alăptare acordă suport proaspetelor mămici în primele ore de viață ale nou-născuților.

Patient Care

Pe toată durata spitalizării, pacientele sunt vizitate de echipa Patient Care care se asigură că nevoile și sugestiile lor sunt transmise prompt către echipa medicală și operațională.

Confort de 5 * pentru cele mai frumoase amintiri

Maternitatea din cadrul Spitalului Regina Maria Cluj dispune de rezerve duble, single si VIP. Toate rezervele sunt dotate cu baie proprie, aer conditionat, minibar, TV, sistem performant de intercall. La internare, pacientele vor gasi in camera halat, papuci, camasa de sala, camasa de alaptat, produse cosmetice (inclusiv crema protectie san), produse de ingrijire a nou-nascutului. Meniul este stabilit impreuna cu medici nutritionisti si este personalizat in functie de tipul de nastere. Pacientele vor primi consiliere psihologica si consultanta in alaptare, fiind sprijinite sa petreaca cat mai mult timp cu nou-nascutii in sistem rooming- in.   

Afla mai multe