Abc-ul parintilor

Un plan educational care ofera informatii complete si corecte viitorilor parinti

Află toate informațiile despre nașterea, alăptarea și îngrijirea bebelușului. Vei beneficia de consultanță avizată, detalii și chiar recomandări pentru a fi pregatiți pentru noua experiență de părinți.

Inscriere la curs

Completează formularul de mai jos, inclusiv datele partenerului tău pentru atestatul de puericultură.

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate si sunt de acord cu Termenii si conditiile participarii la curs.
Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

Înscriere simplă în 3 pași

Structura cursului

Cursul este structurat pe 6 module, fiecare dintre acestea abordand teme esentiale despre sarcina, nastere, nou-nascut si alaptare. Aceste 6 module se desfășoară în 6 întâlniri consecutive, câte una pe săptămână, durata fiecărui modul fiind de aproximativ 2 ore.

Cât costă cursul ABC-ul Părinților din Spitalul Cluj

*Preturi valabile pentru abonamente si pachete de nastere si celule stem la REGINA MARIA/ Spital Cluj/Banca Centrală Celule Stem.

Plata se va face online, în baza facturii primite pe email, înainte de inceperea primului modul al cursului.

Atestatul va fi oferit în 7 zile lucratoare de la finalul cursului, pe email. În baza atestatului, tatăl copilului poate beneficia suplimentar de 10 zile libere.

Programulal cursului ABC-ul Părintilor Spital

data de incepere 30 ianuarie.

data de incepere 12 martie.

data de incepere 23 aprilie.

Pentru alte informații despre curs, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail dorina.coroi@reginamaria.ro.

 

“De cateva saptamani, in fiecare marti, particip la cursul pentru pregatirea viitorilor parinti, oferit de spitalul Regina Maria. Spun oferit, pentru ca, pana acum cel putin, cursul asta mi se pare efectiv un dar minunat oferit viitorilor parinti. Si chiar nu ma asteptam! Desi sunt la al doilea copil, am aflat o groaza de chestii noi, mi s-au "dezinstalat" niste mituri si am incredere ca spitalul asta este in primul rand despre super oameni si super profesionisti!
Chiar astept experienta nasterii, cu toata increderea, indiferent de cum se va intampla
Super informatii de la doctorul ginecolog, de la doctorul anestezist si de la moasa. O abordare realista, despre ceea ce inseamna nasterea intr-un spital. Pentru asta e foarte important sa fie pregatite corect viitoarele mamici. 
Cel mai tare ma bucura faptul ca se incurajeaza cu adevarat (bebe se lasa pe mama o ora sau mai mult, pana se taraste la san), tehnica “skin to skin” (daca se doreste si starea de sanatate a mamei si a bebelui permit asta), atat dupa nasterea naturala cat si dupa cezariana. Recomand cursul asta indiferent de unde, cu cine si de cum va pregatiti sa nasteti!”

Participanta la Cursul ABC-ul parintilor, seria a 3-a, Spital REGINA MARIA Cluj