Aparatura ultraperformanta

Centrul de imagistica Regina Maria ofera o gama larga de investigatii RX, CT si RMN, fiind dotat cu aparatura de ultima generatie.

ct scan

Noul aparat de radiologie digital Proteus XR/f

Noul aparat de radiologie digital fix Proteus XR/f, conceput de GE Healthcare, a dovedit ca poate indeplini cu precizie exigentele cele mai inalte de versatilitate, rezilienta si performanta in radiologie. A fost proiectat sa efectueze o gama larga de examene radiografice pentru toate segmentele organismului, la pacienti de toate varstele sau posibilitatile de mobilitate.

Aparatul obtine imagini de inalta calitate, cu doze mici de radiatii, pacient dupa pacient. Designul modern si primitor si usurinta pozitionarii pacientului pentru examinarea oricarei zone ajuta la anihilarea anxietatii legate de examinarea radiologica.

Afla mai multe despre aparatul RX 

Computer tomograf Revolution Evo Gen 3, tehnologie de ultima generatie

Scanerul computer tomograf de la GE, Revolution EVO Gen este conceput pentru a oferi performante superioare in diagnosticarea imagistica, facilitati crescute pentru ingrijirea pacientilor si excelenta clinica.

Beneficiile computer tomografului Revolution Evo Gen 3

Sistemul Clarity Imaging: Reproiectat pentru a oferi o rezolutie spatiala inalta de ultima generatie, ofera eficienta imbunatatita a dozei si a raportului semnal-zgomot.
TrueFidelity CT Images1,5: Utilizeaza tehnologia de invatare aprofundata Deep Learning Image Reconstruction (DLIR) si promite beneficii de neegalat pentru pacienti, impreuna cu radiologii si tehnologii dedicati ingrijirii lor. 
Tehnologia Smart Dose: Revolution EVO Gen 3 dispune de tehnologie inteligenta conceputa pentru a ajuta la obtinerea de imagini de inalta calitate utilizand doze mai mici de radiatii, contribuind la diagnostice precise si la expuneri mai mici pentru pacienti. 

Optiunea inovatoare de reconstructie iterativa ASiR-V: Daca ASiR™ este cea mai utilizata metoda de reconstructie iterativa (IR) din lume, ASiR-V utilizat de Revolution Evo Gen 3 este urmatoarea generatie de tehnici de reconstructie iterativa GE, care permite reducerea  dozei de examinare, pastrand in acelasi timp sau chiar sporind valorea diagnostica printr-o calitate excelenta a imaginii. 

Protocoale optimizate in functie de doza (UW): Flux de lucru imbunatatit, permitand oferirea ingrijirii personalizate pe care o merita pacientul. 
Tehnologiile Smart Flow: Imbunatatesc productivitatea prin eficientizarea fluxului de lucru al utilizatorului. Cu IQ Enhance, se poate scana toracele in doar doua secunde, pentru a ajuta la scurtarea tinerii respiratiei pacientului, mentinand in acelasi timp calitatea imaginii. 

Smart MAR (Metal Artefact Reduction): Ajuta la reducerea artefactelor cauzate de metalul din corp, cum ar fi implanturile de sold. 
Tehnologii Smart Cardiac: Configureaza proceduri cardiace complexe rapid, fiabil si repetat, cu instrumentele Smart Cardiac.

Afla mai multe despre aparatul CT 
 

Imagistica exceptionala intr-un scaner RMN compact cu 1,5 T – SIGNA™ Voyager

SIGNA™ Voyager 1,5 T ofera o experienta relevanta a ingineriei moderne legata de examene rapide, cu o calitate constanta si optima a imaginii. SIGNA™ Voyager este un aparat de 1.5 T, cu un sistem de rezonanta magnetica extrem de calibrat, inteligent, proiectat pentru a fi un echilibru magistral intre confort si productivitate, cu caracteristici care imbunatatesc experienta pacientului si software care poate optimiza calitatea imaginii si poate reduce timpul de examinare.

Beneficiile noului aparat RMN

  • Noul si inovatorul software de reconstructie a imaginii reduce zgomotul de fundal si clarifica imaginile, ceea ce duce la reducerea semnificativa a timpilor de scanare.
  • Capacitatile sale de calcul puternice fac posibila efectuarea de examene rapide cu tehnici de accelerare, cum ar fi HyperWorks, care imbunatatesc fluxul de lucru.
  • Sistemul Total Digital Imaging (TDI) contribuie la o valoare a raportului semnal-zgomot (SNR) imbunatatita cu 25% pentru o rezolutie mai clara a imaginii.
  • Pacientul se poate bucura acum de facilitati sporite care ii reduc anxietatea, senzatia de disconfort si inconvenientele legate de pozitionarea pentru examinare. SIGNA™ Voyager are o deschidere larga a tubului de examinare.

Afla mai multe despre aparatul RMN