Intrebari frecvente

Centrul de evaluare geriatrică funcționează în cadrul Policlinicii Floreasca, cea mai mare policlinică din rețea, în cadrul căreia funcționează centre de excelență în diverse specialități, coordonate de către unii dintre cei mai apreciați medici, astfel că vor putea fi realizate în Policlinică. 


În Policlinica Floreasca, unde funcționează Centrul de evaluare geriatrică, se pot realiza investigații ecografice complexe și computer tomograf, echipa medicilor radiologi fiind una cu multiple competențe. Aparatura medicale existență este ultraperformantă. În plus, investigațiile CT beneficiază de sistemul DoseWatch, tehnologie inteligentă modernă care monitorizează expunerea la radiații pentru fiecare pacient în parte.
 

Recoltarea probelor pentru analizele de laborator se poate face în Policlinica Floreasca. Tot aici pot fi recoltate și probe pentru analize genetice. 

Oricine poate solicita o programare pentru unul dintre pachetele de investigații și diagnostic de evaluare geriatrică. Cei care au abonament pot beneficia de unele gratuități și discounturi la investigațiile și analizele necesare evaluării.  

Medicul geriatru, după anamneză și primul consult, poate recomanda care sunt investigațiile necesare pentru a realiza evaluarea gerontologică și geriatrică, astfel încât să poate formula un plan personalizat anti-aging potrivit cu nevoile tale. 

Vei primi asistență din partea unui navigator de caz care va urmări să treci prin tot setul de consultații și investigații care ți-au fost recomandate. Acesta îți va acorda consiliere și suportul necesar pentru ca parcurgerea traseului să fie eficientă. 
 

În funcție de complexitate, pentru investigații pot fi necesare 2-3 zile, iar pentru parcurgerea consultațiilor la toate specializările medicale pot fi necesare 3-5 zile. 
 

Unele servicii medicale pot fi decontate parțial sau integral. Laboratoarele noastre colaborează cu CAS și poți beneficia de analize decontate în locațiile noastre. Verifica disponibilitatea fondurilor și programeaza-te la 021 9268.
 

În funcție de prescripțiile medicale pe care le primești, unele dintre terapiile indicate pot fi efectuate în Policlinica Floreasca sau în clinici partenere.