De ce să ne alegi pe noi

În Centrul de longevitate fiecare individ este unic, iar evoluția sa este una specifică. Strategiile de longevitate, cu scopul de a preveni și trata bolile asociate vârstei, își ating eficiența maximă atunci când sunt personalizate. 

Ești îngrijit de medici dedicați 

Medicul specializat în longevitate poate, prin anamneză și investigații specifice, să privească în viitorul tău, minimizând impactul îmbătrânirii asupra trupului și minții. 

Medicul folosește, în beneficiul tău, toate progresele medicinei moderne. Împreună cu medicii din echipa multidisciplinară, are ca scop principal încetinirea proceselor de îmbătrânire, prin determinarea factorilor de risc care-ți pot pune în pericol starea de sănătate. Investigațiile complexe duc la un diagnostic precis și generează un plan de longevitate sau un tratament, dacă acesta este necesar și consiliere personalizată. 

Afli vârsta biologică

Uneori există o diferență între vârsta cronologică și cea biologică. Una dintre ele o poate lua înaintea celeilalte. În funcție de situație, ritmul înaintării tale in vârstă poate să fie mai lent sau mai accelerat. 

O serie de teste și investigații îți arată exact vârsta biologică, iar raportat la aceasta medicul îți va recomanda un plan complex de îngrijire preventivă ce poate întârzia efectele îmbătrânirii. 

Identificarea vârstei biologice este elementul de la care medicul începe să construiască planul personalizat de înaintare în vârstă sănătoasă și activă, pentru viitor. 

Obţii o evaluare complexă

Fiecare pacient va fi supus unei duble evaluări care are caracteristici specifice, principalul criteriu fiind vârsta:

  1. determinarea ritmului de îmbătrânire se face printr-o evaluare a modificărilor morfologice și funcționale ale organismului. 
  2. evaluarea cu scop de a supraveghea activ starea ta de sănătate, depistarea precoce a factorilor de risc, a patologiilor diagnosticate și monitorizarea bolilor cronice existente. 

Previi și tratezi afecțiunile asociate îmbătrânirii

O echipă multidisciplinară se raportează la vârsta biologică, urmăreşte îmbunătățirea statusului general și prevenirea afecțiunilor asociate îmbătrânirii. Este luată în calcul interacțiunea complexă a factorilor biologici, fiziologici, culturali și sociali, pentru că fiecare în parte influențează sănătatea și bunăstarea, cu scopul de a oferi o viață sănătoasă și participativă social la vârste înaintate. 

Investigații complexe, analize precise

Un plan personalizat de înaintare în vârstă sănătoasă pornește de la o evaluare fizică și psihică complexă, iar aceasta presupune investigații și analize care să furnizeze medicului o imagine amănunțită a organismului tău și a parametrilor în care acesta funcționează. 

Anamneza, testele cognitive, investigațiile ecografice și de imagistică, analizele de laborator, inclusiv ale markerilor de îmbătrânire fiziologici sau patologici, coroborate cu cele generice conduc la identificarea riscurilor organice, la un diagnostic precis (care nu se referă doar la prezent, ci și la evoluția în timp pe măsura înaintării în vârstă) și, ulterior, la un plan personalizat de proceduri și tratamentele medicale specifice, inclusiv terapie cu Gerovital H3 cu o schemă personalizată și indicații de monitorizare.