Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Testul Harmony, facut sub indrumarea expertilor Genetic Center, alunga grijile pentru sanatatea bebelusului tau

Odata cu bucuria de a afla ca sunteti insarcinata, apar si o multime de griji referitoare la sanatatea copilului dumneavoastra. Din fericire, genetica va sare in ajutor!

Prin Testul Harmony, puteti afla acum mult mai repede si prin metode complet sigure, non-invazive, evitand analizele riscante, ce probabilitate exista ca cel mic sa dezvolte anumite sindroame genetice grave. 
Cum apar insa aceste boli genetice? Haideti sa aflam! Se stie ca in ADN-ul nostru, exista, inca de la inceput, un intreg „bagaj genetic” ce provine atat din partea mamei, cat si a tatalui. Uneori, insa, aceasta informatie se poate „combina” in mod eronat si rezulta copii cu diferite boli genetice non-ereditare. In limbajul medical, vinovatii poarta numele de „anomalii cromozomiale” si reprezinta un numar anormal de cromozomi (mai multi sau mai putini), ori erori in structura acestora. 
Astfel de boli cromozomiale sunt afectiuni severe, de multe ori incompatibile cu viata, de aceea majoritatea avorturilor din primul trimestru de sarcina au la baza o astfel de anomalie. Copiii care insa supravietuiesc se vor naste cu boli genetice precum Sindromul Down sau Sindromul Edwards, Turner ori Patau, afectiuni mai putin cunoscute. Genetica ne permite acum sa aflam mult mai repede si cu precizie crescuta care este riscul ca bebelusul sa aiba un astfel de diagnostic.

De ce Testul Harmony?

Inventat in California si prezent in Romania prin Genetic Center, Testul Harmony a fost ales pana acum de peste 1 milion de gravide din toata lumea pentru a afla starea de sanatate a bebelusului mult dorit. Iata ce le-a determinat sa aleaga Harmony:

  • Testul este SIMPLU SI SIGUR, acesya realizandu-se pe baza unei mostre de sange prelevata de la mama, ca in cazul analizelor obisnuite, fara risc pentru sarcina
  • Testul este ORIGINAL – analizele se fac doar in California, dupa o metoda elaborata special de catre laboratorul care a implementat pentru prima data investigatia, in Statele Unite ale Americii.
  • Testul se poate face foarte devreme, incepand cu a 10-a saptamana de sarcina si va spune inclusiv sexul copilului inainte ca ecograful sa il poata depista
  • Testul este COMPLET, el acoperind o paleta larga de sindroame: Down, Edwards, Patau, Turner, Klinefelter
  • Testul este PRECIS, cu o rata de detectie de 99 din 100 (sursa: Harmony Next Study, New England Journal of Medicine)
  • Testul este RAPID, rezultatele fiind disponibile in 7 zile lucratoare