Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

REGINA MARIA susține Fundația Dumbrava Minunată din Brașov

Pentru că noi credem cu adevărat într-un sistem de sănătate însufleţit de respect şi dragoste pentru oameni, facem eforturi alături de partenerii noștri pentru a demonstra acest lucru în fiecare zi.

Așadar, suntem mândri să vă anunțăm că de la începutul acestui an, Rețeaua REGINA MARIA sprijină prin servicii medicale Fundația Dumbrava Minunată din Brașov,  căminul câtorva zeci de copii abandonați și persoane vârstnice, defavorizate social. Fundaţia Dumbrava Minunată este sponsorizată de Grupul Ţiriac și este condusă de un personal calificat asigurând astfel condiţii optime pentru creșterea și educarea copiilor care și-au găsit un cămin aici.

Astfel, copiii și persoanele vârstnice vor putea să se bucure de investigații gratuite sau la un cost redus în cadrul policlinicii din Campusul Medical Brașov. Serviciile medicale oferite de REGINA MARIA includ: investigații paraclinice, consulturi de specialitate (pediatrie, oftalmologie, stomatologie, cardiologie, neurologie și altele) și investigații imagistice.