Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Luna porţilor deschise în Spitalul Băneasa şi Banca Centrală de Celule Stem

Regulament:

Confidentialitatea datelor cu caracter personal

Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA se obliga ca datele personale transmise de participanti sa nu fie difuzate catre terti sau in strainatate, cu exceptia persoanelor implicate in organizarea loteriei sau a operatorului de marketing direct al organizatorului.

Datele personale ale participantilor care vor fi prelucrate in scop de informare al participantilor si marketing sunt: nume, prenume, numar de telefon, email.

De asemenea, organizatorul informeaza participantii ca beneficiaza de drepturile prevazute de Legea 677/2001, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, drepturi pe care le pot exercita printr-o cerere scrisa adresata catre S.C Centrul Medical Unirea S.R.L.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, Centrul Medical Unirea SRL fiind inregistrat ca operator de date cu caracter personal.

Termeni si conditii

Numarul locurilor la workshop-uri este limitat, de aceea persoanele inscrise la workshop-urile selectate de catre acestea vor fi alese prin tragere la sorti de catre Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria.

In urma tragerii la sorti, un operator al Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA va contacta telefonic participantii castigatori pentru ca acestia sa confirme participarea lor.

In cazul in care un participant nu va confirma prezenta la workshop-uri, Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA va desemna, tot prin tragere la sorti, o alta persoana.

Inscrierile se pot face pana la data de: 10 iunie 2013, urmand ca in datele de 11-12 iunie 2013, un operator al Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA sa contacteze telefonic doar persoanele extrase.

In cazul in care o persoana din cele selectate nu va raspunde la telefon in ziua de 11 iunie 2013, Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA va extrage o alta persoana.

Persoanele participante la worskhop-uri trebuie sa respecte urmatoarele conditii:

  • posibili viitor parinti
  • in asteptarea unui copil
  • sa locuiasca in Bucuresti.