Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Dr. Sergiu Stoica şi Dr. Hadi Rahimian premiaţi la GALA MEDICA 2013

Pentru al cincelea an consecutiv, Colegiul Medicilor din România recunoaşte şi premiază în cadrul festivităţii Gala Medica medici care prin efortul lor construiesc ceva de calitate în sistemul medical românesc, pe de o parte, iar pe de altă parte proiecte medicale inovatoare şi extrem de utile sistemul sanitar din România.

Suntem onoraţi că doi medici din cadrul echipei nostre au fost nominalizaţi şi au câştigat premiul la două categorii din cele zece:

Dr. SERGIU STOICA, medic primar neurochirurg, a primit premiul acordat prin voturile publicului la Categoria „De profesie medic în România”, creată împreună cu Consiliul Investitorilor Străini.

Este un premiu prin care am ocazia să mulţumesc pacienţilor pe care i-am operat. Le mulţumesc colegilor din echipa mea şi celor care ne acordă încrederea lor.”, a declarat Dr. Stoica.

Dr. HADI RAHIMIAN, medic primar obstetrică-ginecologie, supraspecializare în medicina materno-fetală, Director Medical al Spitalului Băneasa, a primit premiul juriului pentru intervenţia intrauterină efectuată la un făt cu hidrotorax bilateral, la Categoria “Premiul pentru inovaţie medicală”.

Sunt bucuros că reuşim să facem în România operaţii intrauterine şi că pacientele noastre pot rămâne în ţară pentru rezolvarea unor patologii complexe. Fiind un domeniu aflat la început de drum şi pe plan internaţional, sunt cu atât mai mândru că ne putem dezvolta şi noi în acelaşi timp cu celelalte ţări.“, a afirmat Dr. Hadi Rahimian.