Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Dr. Alexandru Epure

Ne face deosebită plăcere să vi-l prezentăm pe Dl. Dr. Alexandru Epure, medic primar obstetrică- ginecologie.

Dl. Dr. Alexandru Epure face parte din echipa Policlinicii Cotroceni şi a Spitalelor de Obstetrică şi Ginecologie şi Euroclinic. Dl. Dr. Alexandru Epure acordă consultaţii de obstetrică-ginecologie, efectueaza ecografii de sarcină şi colposcopii, şi asistă pacientele în timpul naşterii.

Dl. Dr. Alexandru Epure este un medic cu o experientă bogată şi cu o pregatire profesională de excepţie. Preocupat permanent de dezvoltarea profesională, dl. Dr. Alexandru Epure a urmat numeroase cursuri postuniversitare şi stagii de pregatire în urmatoarele domenii: infertilitate şi tehnici de reproducere umana asistată, planificare familială şi contracepţie, urmărirea sarcinii, bolile cu transmitere sexuală, menopauză şi endocrinologie ginecologică. Dl. Dr. Alexandru Epure a obţinut competenţă în ecografia obstetricală şi ginecologică, chirurgie ginecologică laparoscopică, histeroscopie şi colposcopie şi citodiagnostic.

În calitate de integrator al procesului de elaborare a ghidurilor medicale, dl. Dr. Alexandru Epure a participat la elaborarea a 25 ghiduri clinice de obstetrică şi ginecologie în cadrul unui proiect susţinut de  Ministerului Sănataţii, Societatea Română de Obstetrică şi Ginecologie şi Colegiul Medicilor din România, şi este co-autor a două manuale de specialitate.

Din anul 1999 este membru al  Societăţii de Obstetrică şi Ginecologie din România, iar din anul 1992 este membru al Colegiului Medicilor din România.