Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Clasificarea barbatilor dupa slabiciunile alimentare

35% NOROCOSI – prefera gustul sarat, nu sunt interesati de dulciuri.

22% GURMANZI CLASICI – iubesc gustul dulce, apreciaza deserturile, sunt rafinati in consumul alimentelor, aleg cu grija ceea ce mananca si nu fac excese de cantitate. Sunt mai numerosi decat femeile la aceeasi categorie si excesul lor ponderal, daca exista, este asumat.

19% GURMANZI MODERNI – iubesc dulciurile in orice conditii, fie la masa, fie ca si gustari pe tot parcursul zilei. Sunt de obicei tineri in jur de 35 de ani si mananca orice cu placere.

12% MANCACIOSI – iubesc diversitatea, cantitatea si alcoolul. Sunt ostili restrictiilor si constrangerilor alimentare, vor sa se bucure de tot ce este bun, prefera gustul sarat si consuma putine dulciuri. Sunt frecvent supraponderali si au burta.

12% INDIFERENTI – sunt in general tineri, cu varsta medie de 25 ani, care nu-si fac griji pentru echilibrul alimentar, au un program dezordonat de masa, mananca orice si oriunde, apeleaza frecvent la dulciuri, snackuri, bauturi racoritoare, fast-food, dar sunt normoponderali pentru ca aportul caloric zilnic este in echilibru cu consumul lor energetic.