Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Cel mai performant ecograf pentru monitorizarea sarcinilor, disponibil in retea

Articol de Ileana Andreescu Senior Medical Editor
Ecografia este o investigatie imagistica esentiala in ingrijirea medicala. Insa o examinare ecografica de calitate este dependenta de mai multi factori: de pregatirea profesionala a medicului si experienta multor examinari ecografice, de pregatirea pacientului si cooperarea acestuia pe parcursul examinarii si nu in ultimul rand, si poate cea mai importanta conditie, de performanta ecografului folosit. Aceste componente sunt interdependente. Absenta oricareia dintre ele poate duce la erori de diagnostic.

Performanta in ecografia prenatala

Suntem onorati sa te anuntam ca poti beneficia de toate avantajele inovatiei in ecografia prenatala. Continuam dedicarea noastra de a oferi viitorilor parinti cea mai buna si mai clara imagine posibila a bebelusului lor, chiar inainte de a se naste – astfel aducandu-le linistea sufleteasca. 

Policlinica Primaverii dispune de unul dintre cele mai avansate ecografe - ecograful Voluson Expert 22 al firmei General Electric. Bazandu-se pe un istoric amplu de inovatie in tehnologie si tinand cont de modul in care examinarile ecografice din sarcina devin din ce in ce mai complexe, ecograful Voluson Expert 22 a fost dezvoltat in colaborare cu medici obstetricieni si imagisti de top, pentru a oferi imagini mai profunde si mai detaliate, cu rezolutie mai mare, la care se adauga utilizarea inteligentei artificiale pentru a creste viteza si acuratetea examinarii. In lume, peste 400.000 de ecografii pentru sanatatea femeii si a copilului sunt efectuate in fiecare an cu ecografele Voluson de la GE Healthcare.

Acum fatul poate fi evaluat inca din primele etape de dezvoltare cu imagini 2D, 3D si 4D care descriu cele mai mici detalii cu o rezolutie inalta si permit masuratori mai exacte. Utilizarea ecografului Voluson Expert 22 ajuta la imbunatatirea ratelor de detectare a anomaliilor cromozomiale si morfologice ale fatului, pentru diagnosticarea posibilelor patologii in timpul sarcinii, oferind raspunsuri precoce pentru o mai buna luare a deciziilor.

Este un ecograf perfect pentru femeile insarcinate si pentru tatii care, dupa ce au aflat ca totul este bine, isi doresc experienta unica si emotionanta a primei fotografii a copilului lor - aceea de a vedea fata bebelusului lor intr-o imagine 3D/4D de cea mai buna calitate.
 

“Avand o experienta de peste 25 de ani in ecografie si imagistica medicala, am avut ocazia sa lucrez pe numeroase tipuri de ecografe. Ecograful Voluson Expert 22, cel mai recent model pus pe piata de catre firma General Electric, reprezinta un salt major in performanta pe care o astepti de la partenerul tau de munca. Alaturi de pregatirea profesionala in domeniul imagistic, folosirea unui echipament de inalta performanta poate ajuta enorm in elucidarea unor probleme de diagnostic. Cu ajutorul sondelor de ultima generatie, a celor mai recente softuri si a puterii enorme de procesare a imaginii, acest ecograf, GE Voluson Expert 22, este cel mai performant ecograf existent in domeniul medical pe plan mondial, in special in monitorizarea sarcinilor. Pot fi astfel depistate foarte precoce, din primul trimestru de sarcina, anomaliile morfologice ale fatului. Gratie acestui ecograf este posibil sa depistam intre saptamanile 11 si 13 de sarcina anomalii cromozomiale de tipul sindromului Down, anomalii cardiace, cerebrale, ale scheletului si organelor interne.” - a subliniat Dr. George Marinescu avantajele remarcabile ale noului ecograf disponibil in Policlinica Primaverii.

Dr. George Marinescu este medic primar Medicina Nucleara, cu a doua specializare in Radiologie si Imagistica Medicala, Doctor in Stiinte Medicale, cu atestat in tomografie computerizata, ecografie generala si ecografia de sarcina: ecografia morfologica de trimestrul I (dublu test), morfologie fetala trimestrul II si evaluarea calcului de risc (atestat Fundatia de Medicina Fetala - FMF).

Dr. Marinescu are o indelungata activitate in domeniul imagistic: incepand cu anul 1991, Dr. Marinescu a efectuat peste 100.000 de investigatii imagistice si a condus pentru o lunga perioada de timp Sectia de Medicina Nucleara, Ecografie si Explorari Functionale a Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Bucuresti, sectie in care a pregatit numeroase generatii de rezidenti in domeniul ecografiei si al scintigrafiei.

Dr. George Marinescu face parte din echipa Policlinicii Primaverii si efectueaza o gama variata de ecografii la adulti si copii: ecografii abdominale, pelvine, mamare, tiroidiana, glande salivare, parti moi, ganglionara, testiculara, sonoelastografie, morfologie sarcina trimestrul I, dublu-test FMF, morfologie trimestru II/III, biometrie/doppler sarcina.

Ecografia „second-opinion”

Performantele noului ecograf Voluson Expert 22 combinate cu expertiza semnificativa a Dr. George Marinescu permit examinarea ecografica de second-opinion pentru un numar mare de afectiuni, pentru a avea garantia unui diagnostic cat mai corect:

  • Ecografie mamara
  • Ecografie abdominala
  • Ecografie pelvina
  • Ecografie tiroidianaEcografie testiculara
  • Ecografie ganglionara
  • Ecografie de parti moi
  • Ecografii morfologice orice perioada a sarcinii.

Pentru o programare pentru ecografie la Dr. George Marinescu, suna acum in Call-Center la 021 9268.


Consultant: Dr. George Marinescu, medic specialist radiologie si imagistica medicala, competente in ecografie si ecografie morfofetala, Policlinica Primaverii

Surse de informatie:

  • www.gehealthcare.com

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.