Despre

Departamentul de Ortopedie si Traumatologie din Spitalul Euroclinic ofera servicii integrate de diagnostic si tratament pentru o gama variata de afectiuni acute si cronice ale sistemului musculo-scheletal. Avem o echipa de medici ortopezi bine pregatiti in toate tipurile de interventii elective ortopedice pentru a oferi tratamente personalizate pe nevoile specifice ale pacientilor nostri, de la cazuri simple si pana la afectiuni complexe.

Echipa noastra de medici ortopezi are experienta semnificativa in interventiile de inlocuire a articulatiilor. Dr. Robert Apostolescu este specializat in artroplastia primara si de revizie a soldului si genunchiului, protezarea de sold prin abord minim-invaziv, acestea fiind principalele sale arii de expertiza medicala. De asemenea, dr. Bogdan Ciurea realizeaza interventii chirurgicale la nivelul genunchiului, umarului si gleznei.

De ce sa ne alegi pe noi?

In Spitalul Euroclinic vei gasi o echipa de medici ortopezi bine pregatiti in chirurgie ortopedica, supraspecializati in interventiile de inlocuire a articulatiilor soldului si genunchiului, incsluiv pe interventiile complexe de revizie.

Chirurgie minim-invaziva

Prin interventia minim-invaziva de inlocuire a articulatiei soldului nu este sectionat niciun muschi sau tendon. Operatia se realizeaza printr-o incizie mica de 6-12 cm, durerea este mai mica si permite o recuperare rapida.

Soft performant in planificarea protezarilor

Dr. Robert Apostolescu foloseste in toate interventiile de inlocuire a articulatiei soldului si genunchiului un soft de mare precizie utilizat in marile spitale din America si Germania pentru planificarea interventiei chirurgicale.

Siguranta pacientilor pe primul loc

Siguranta pacientilor si a personalului medical si non-medical reprezinta principalele noastre prioritati. Am luat si mentinem toate masurile de siguranta necesare limitarii raspandirii infectiei COVID-19.