De ce sa ne alegi pe noi?

Pentru fiecare pacient in parte, alegem tratamentul chirurgical individualizat

Operam doar cand boala pe care o ai nu are alta solutie terapeutica. Individualizam tratamentul fiecarui pacient si, prin colaborarea stransa dintre medicii echipei noastre, ne asiguram ca indicatia operatorie si momentul in care o efectuam este in favoarea unui rezultat cat mai bun. Apelam la echipe pluridisciplinare, pentru cazurile in care opinia altor colegi ne ajuta sa castigam o sansa in plus pentru pacient.

Operam cazuri complexe de cancer care necesita reconstructie vasculara si anatomica

Avand formare atat de chirurgi generalisti, cat si vasculari, tratam, ori de cate ori este posibil,  cazuri in care cancerul a cuprins vasele mari de sange, pe care le putem indeparta si reconstrui, pentru a oferi pacientilor sansa la o calitate mai buna a vietii. La nevoie, putem efectua transplante de tesuturi sau organe prin tehnici de microchirurgie, pentru a reface anatomic, dupa indepartarea cancerului, parti ale corpului uman, invadate de tumora maligna.

Medicii nostri au experienta si functioneaza ca o echipa

Medicii chirurgi au o experienta profesionala castigata printr-o activitate care numara multi ani. Mai mult de cat atat, ei stiu ca pentru binele pacientilor lor, doar  munca in echipa poate asigura cele mai bune rezultate medicale.

Facem totul pentru siguranta ta

In sala de operatie, siguranta actului operator este prima noastra grija. Suntem ajutati de o echipa de anestezie si terapie intensiva alcatuita din profesionisti. Dupa operatie, pacientii sunt ingrijiti intr-o sectie de terapie intensiva dotata la standardele moderne de catre specialisti care si-au consolidat experienta tratand cazuri dificile.

 

Folosim echipamente ultraperformante

Pentru diagnostic, indicatia operatorie si interventia chirurgicala, ne bazam pe echipamente de ultima generatie. Apelam la chirurgie deschisa sau laparoscopica in functie de particularitatile afectiunii fiecarui pacient.

Ascultam si discutam cu fiecare pacient

Apartinatorii si pacientii sunt corect si onest informati despre ceea ce urmeaza sa se intample din punct de vedere chirurgical, despre sanse si riscuri.

6 motive pentru care sa alegi sa fii operat la noi:

  • Echipa de anestezisti si chirurgi formata din profesionisti recunoscuti
  • Echipa rodata intr-o activitate medicala comuna
  • Medici care nu au ezitat sa intervina in cele mai dificile cazuri
  • Medici care si-au pastrat nealterate respectul pentru om si empatia
  • Dotari cu cele mai noi echipamente pentru diagnostic si tratament
  • Conditii hoteliere la cele mai inalte standarde