Descrierea departamentului

In Spitalul REGINA MARIA Cluj,  intelegem impactul pe care il are in viata proprie si a celor dragi gandul ca urmeaza o interventie chirurgicala. De aceea, oferim pacientilor nostri ingrijire si tratament la cele mai inalte standarde profesionale, dublate de respect, caldura si empatie. Pentru noi, nu exista operatii mari si mici. Exista grija ca noi sa fim suport uman si profesional. 

Echipa de medici multidisciplinara, alcatuita din medici anestezisti si chirurgi asigura servicii medicale de specialitate zilnic, de la simple consultatii, pana la investigatii si interventii chirurgicale complexe. Specialistii nostri detin competente in diagnosticarea si tratarea patologiilor din sfera capului, gatului, toracelui, abdomenului si pelvisului, retroperitoneu, membrelor superioare si inferioare, tumorilor de parti moi.

Credem in medicina integrata, de aceea acordam atentie conceptului de terapie a durerii, prin care asiguram diagnosticul si managementul durerii acute şi cronice.

Credem ca o abordare multidisciplinara a fiecarui pacient ajuta semnificativ la succesul tratamentului oricarui tip de afectiuni, cu atat mai mult atunci cand avem de-a face cu afectiuni oncologice. Astfel, expertii nostri colaboreaza si discuta punctual cazurile complicate cu specialisti din alte domenii, cum ar fi: chirurgie generala, neurologie, oncologie medicala, radiologie, anatomopatologie, anestezie si multe altele.