De ce sa ne alegi pe noi

Ai toate motivele sa alegi Centrul de fertilitate si FIV Cluj:

Expertiza si experienta in fertilitate si FIV

Echipa centrului, coordonata de Conf. Univ. Dr. Romeo Micu, expert in fertilitate si FIV, este formata din specialisti care au experiența vasta in diagnosticul si tratamentul afecțiunilor ginecologice si care au ca arie de procupare speciala, tratamentul infertilitații.

Conf. Univ. Dr. Romeo Micu ofera consultatii pacientelor si cuplurilor care se adreseaza pentru consult si tratament in vederea intemeierii unei familii.

Experienta in domeniul obstetrica-ginecologie este completata de expertiza si rezultatele obtinute de coordonatoul echipei, Conf Dr. Romeo Micu, in domeniul fertilizarii in vitro (FIV):

  • peste 1.000 de proceduri de fertilizare in vitro
  • peste 5.000 de consultatii pentru identificarea problemelor de fertilitate
  • peste 2.000 de interventii chirurgicale pentru tratamentul diferitelor afecțiuni ginecologice care impiedica obținerea sau menținerea unei sarcini

Fertility Board format din echipa multidisciplinara de specialisti

Fiecare cuplu este unic, astfel ca este nevoie de intregul sprijin pentru a naviga si traversa perioada de incertitudine si pentru a identifica solutia, metoda care va aduce rezultate.

In cadrul centrului functioneaza Fertility Board, o structura formata din medici ginecologi, medici endocrinologi, medici urologi, medici geneticieni, specialisti in domeniul nutritiei, pshihologi care discuta fiecare situatie particulara pentru a decide cea mai buna conduita de tratament in vederea obținerii unei sarcini.

Consultant navigator

Infertilitatea este o luptă grea. Însă cuplurile nu sunt singure. La Centrul de Fertilitate si FIV Cluj vor beneficia de îndrumarea și sprijinul unui Consultant Navigator care ii va ghida pas cu pas, pentru ca ei să poata trece cu bine peste momentele dificile. Toate cuplurile vor primi informații și vor primi raspunsuri la orice întrebăre despre tipurile de investigaţii sau intervenţii.

Consultantul navigator se va sfatui cu medicul și echipa disciplinară si va ajuta cuplurile sa faca programările și sa ţina legătura cu medicii implicaţi în îngrijirea lor, pe toata perioada tratamentului.

Servicii specializate, integrate, sigure

Centrul de fertilitate si FIV localizat in Spitalul multidisciplinar Cluj, ofera acces la ingrijiri coordonate de medici cu expertiza, servicii performante de diagnostic cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie si un personal dedicat care este alaturi de tine cu indrumari specifice pe intregul parcurs catre obtinerea unei sarcini.

Functionarea optima echipei medicale determina un grad mare de siguranta in ceea ce priveste actul medical.

Plan de tratament individualizat, adaptat nevoilor

Fiecare cuplu este diferit si are nevoi diferite, astfel ca ne indreptam atentia pentru a oferi o experienta pozitiva si confort optim fiecarui cuplu sau persoane care se confrunta cu probleme de infertilitate si cauta solutii.

Utilizam cele mai noi tehnici si tratamente pentru a depasi obstacolele infertilitatii.