Centru de Excelenta in Chirurgia Ortopedica

Centrul de Excelenta in Chirurgia Ortopedica este recunoscut la nivel international pentru tratamentul chirurgical de exceptie oferit pacientilor cu afectiuni ortopedice. Certificarea Surgical Review Corporation este o recunoastere a priceperii si tehnicilor chirurgicale avansate utilizate de echipa de experti coordonata de prof. univ. dr. Radu Prejbeanu.

Centru de excelenta in chirurgia ortopedica

Acreditarea Surgical Review Corporation vine ca o recunoastere a serviciilor medicale de inalta calitate si a tehnicilor medicale perfomante.

Asistență de Urgență Ortopedie și Traumatologie 24/7

Te așteaptă o echipă medical multidisciplinară cu tratament rapid.

Proteze asigurate prin Programul National de Sanatate

Protezele pentru interventiile de ortopedie sunt acoperite prin Programul National de Endoprotezare si Instabilitate Articulara.

Tratament complet a afectiunilor musculo-scheletale
Experienta vasta in chirurgia de inlocuire a articulatiilor
Tehnici minim-invazive

pentru tratamentul afectiunilor traumatic

Centrul nostru de excelenta este modern, adaptat normelor europene, dar si protocoalelor terapeutice utilizate in Statele Unite ale Americii. Dispunem de o dotare tehnica avansata, care include echipamente si tehnologii de ultima generatie, extrem de utile in diagnosticarea corecta si rapida a afectiunilor ortopedice, precum si in interventia terapeutica adaptata nevoilor fiecarui pacient in parte. Pacientii vor gasi la noi o echipa multidisciplinara de medici cu experienta vasta in chirurgia ortopedica si nu numai.

Prof. univ. dr. Radu Prejbeanu este coordonatorul echipei multidisciplinare si este unul dintre cei mai recunoscuti ortopezi din tara noastra. A primit recent recunoasterea de chirurg de excelenta in chirurgia ortopedica, certificare acordata de SRC. A realizat peste 6000 de endoprotezari in ultimii 20 ani si are experienta semnificativa in diagnosticarea si tratarea afectiunilor oncologice osoase si in traumatologia sportiva.

Echipa noastra este pregatita si capabila sa gestioneze intreaga paleta a afectiunilor musculo-scheletale. Pornim de la evaluarea atenta a pacientului si stabilim un tratament adaptat tipului de afectiune, care sa aiba ca rezultat reintegrarea sociala profesionala rapida. 

In cadrul clinicii avem alocate 26 de paturi (saloane cu 2 si 1 pat) utilizate pentru chirurgie protetica, traumatologie sportiva, chirurgie spinala si recuperare.

De ce sa ne alegi pe noi?

Servicii in cadrul Centrului de Excelenta in Chirurgia Ortopedica

In Centrul de Excelenta in Chirurgia Ortopedica vei avea acces la:

  • Tehnici inovative in realizarea operatiilor totale de inlocuire a articulatiilor, in traumatologia sportiva cu specializare in interventii reconstructive (reconstructii ligamentare, transplant de cartilaj, chirurgia reparatorie a meniscurilor, chirurgie tumorala)
  • Un coordonator dedicat ingrijirii ortopedice care iti va explica si iti va oferi tot suportul pe parcursul procesului chirurgical
  • Echipa multidisciplinara integrata, care va coordona fiecare etapa a ingrijirii medicale, de la primul consult, la interventia chirurgicala si ingrijirile postoperatorii, inclusiv perioada de monitorizare si de reabilitare
  • Ingrijire ortopedica la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, pentru a oferi cel mai bun rezultat posibil si redobandirea stilului de viata activ

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

Contact

Adresa:
Calea Aradului Nr. 113, Timisoara
Telefon: