Ortopedie si traumatologie

Sectia de Ortopedie si Traumatologie este pregatita sa trateze toate afectiunile locomotorii, cu cele mai noi tehnici si implanturi atat in ortopedie, cat si in traumatologie.

Asistență de Urgență Ortpedie și Traumatologie 24/7

Te așteaptă o echipă medical multidisciplinară cu tratament rapid.

Proteze asigurate prin Programul National de Sanatate

Protezele pentru interventiile de ortopedie sunt acoperite prin Programul National de Endoprotezare si Instabilitate Articulara.

Tratament complet a afectiunilor musculo-scheletale
Experienta vasta in chirurgia de inlocuire a articulatiilor
Tehnici minim-invazive

pentru tratamentul afectiunilor traumatic

Sectia de ortopedie functioneaza ca un centru de specialitate modern, adaptat normelor europene, bine dotat tehnic avand o echipa de medici cu experienta condusi de Prof. Univ. Dr. Radu Prejbeanu, bine pregatiti si capabili sa gestioneze intreaga paleta a afectiunilor musculo-scheletale.
Pornim de la evaluarea atenta a pacientului si stabilim un tratament adaptat tipului de afectiune, care sa aiba ca rezultat reintegrarea sociala profesionala rapida.

Prof. Dr. Radu Prejbeanu si echipa de specialisti a Spitalului Premiere au o experienta vasta in acest domeniu, peste 4000 de endoprotezari efectuate in ultimii 20 ani. In cadrul clinicii avem alocate 26 de paturi (saloane cu 2 si 1 pat) utilizate pentru chirurgie protetica, traumatologie sportiva , chirurgie spinala si recuperare.

De ce sa ne alegi pe noi?

Servicii in cadrul sectiei de ortopedie si traumatologie

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

Contact

Adresa:
Calea Aradului Nr. 113
Telefon: