Decompresiile nervilor periferici

Interventiile de decompresie a nervilor constau in operatii chirurgicale realizate cu scopul de a atenua presiunea exercitata asupra unui nerv. Unii nervi sunt mai predispusi la diferite leziuni (compresii) decat altii, datorita structurii scheletice inconjuratoare. Decompresia nervoasa are rolul de a indeparta orice presiune asupra nervului si de a deschide spatiile ingustate pentru a oferi nervului mai mult spatiu.

Cand se recomanda decompresia nervoasa?

Decompresia nervilor periferici este recomandata pentru leziuni produse la nivelul nervilor de la incheietura mainii (ex. sindromul de tunel carpian) sau cot (ex. sindromul de tunel cubital).

Proceduri de decompresie nervoasa

Medicii otopezi stabilesc tipul de proceduri sau interventii in functie de nervii afectati. In cazul nervilor care trec printr-o structura ingusta, cum ar fi nervul median in sindromul de tunel carpian sau nervul ulnar in sindromul de tunel cubital, o parte a structurii - de obicei un ligament - va fi sectionata pentru a oferi nervului mai mult spatiu.

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.