Ortopedie interventionala

Durerile periarticulare sunt frecvente in randul populatiei. Ele apar cu precadere in zona umerilor si genunchilor si pot varia in intensitate de la un simplu disconfort, la o durere usoara pana la dureri severe, care impiedica oamenii sa-si desfasoare activitatile cotidiene. Atunci cand kinetoterapia si terapia medicamentoasa nu dau rezultate, tehnicile de radiologie interventionala pot fi o solutie salvatoare pentru reducerea sau eliminarea durerilor periarticulare.

Afectiuni tratate

Medicii nostri specializati in tehnicile interventionale trateaza cu succes persoane cu dureri periarticulare atat la nivelul umarului, cat si genunchilor si soldurilor. Interventiile constau in identificarea zonelor periarticulare cu inflamatie cronica si congestie vasculara urmata de embolizarea lor cu microparticule. Procedura este relativ noua in lume insa este simpla, sigura si cu rezultate imediate. Prin aceasta tehnica nu sunt tratate afectiunile articulare, acestea fiind rezolvate cu succes de catre colegii nostri ortopezi.

Tratam urmatoarele afectiuni:

  • Dureri periarticulare (Inflamatiile cronice periarticulare)

Investigatii

Examenul RMN a articulatiilor mari afectate permite identificarea zonelor de inflamatie cronica si congestie sangvina precum si diferentierea dintre o afectare periarticulara si una articulara. Angiografia permite identificarea cu precizie a ramurilor arteriale ce alimenteaza teritoriile inflamate, responsabile de generarea durerii.

Investigatii realizate:

  • RMN umar
  • RMN genunchi
  • RMN sold
  • Angiografie

Interventii terapeutice

Interventiile constau in identificarea zonelor periarticulare cu inflamatie cronica si congestie vasculara urmata de embolizarea lor cu microparticule. Procedura este relativ noua in lume insa este simpla, sigura si cu rezultate imediate. Prin aceasta tehnica nu sunt tratate afectiunile articulare, acestea fiind rezolvate cu succes de catre colegii nostri ortopezi.

Realizam urmatoarele interventii:

  • Embolizare in sfera ortopedica

Pentru programari, va rugam sa o contactati pe colega noastra Maria - Patient Care dedicat la numarul de telefon 0732301418.