Psihoterapeut Cristina Roncea

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Ofera consultatii in judetele:
Timis
Psihoterapeut Cristina Roncea

Programari la Psihoterapeut Cristina Roncea

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2150 Lei
Psihoterapie individuala
275 Lei
Psihoterapie individuala - limba straina
330 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Mereu mi-a placut sa fiu alaturi de oameni. Sa le ascult povestile, sa-i sprijin si sa-i ajut. Asta, impreuna cu pasiunea mea pentru psihologie si curiozitatea fata de natura umana, m-au condus catre alegerea de a deveni psiholog.
Cred cu tarie ca fiecare persoana este valoroasa si are capacitatea de a-si construi si a trai o viata implinita. Putem face asta prin a ne cunoaste si a ne accepta povestea de viata, a cauta mereu sa traim in acord cu valorile noastre personale si sa facem orice schimbare este necesara pentru a trai o viata de care suntem mandri.
Adesea nu este usor sa facem schimbarile care ne aduc mai aproape de cea mai autentica versiune a noastra. De regula, schimbarea vine cu o doza de disconfort, cu infruntarea fricilor si a emotiilor puternice, vine cu un angajament fata de noi insine de a alege sa facem lucrurile care ne aduc mai aproape de atingerea scopurilor pe termen lung in detrimentul satisfacerii unor dorinte sau placeri de moment, vine cu desprinderea de comportamente si stiluri de gandire familiare, dar care nu ne mai servesc.
Este evident ca schimbarea nu este confortabila si ajuta sa avem un partener care sa ne provoace sa iesim din mintea noastra pentru a putea vedea lucrurile dintr-o perspectiva diferita si sa ne ajute sa ramanem dedicati procesului de schimbare.
Daca simti ca ai nevoie sa se schimbe ceva in viata ta, sa te intelegi mai bine, sa te simti mai bine sau sa iti pui pur si simplu ordine in ganduri, te invit sa descalcim impreuna povestea ta. Eu sunt aici sa fiu acel partener impreuna cu care sa lucrezi cu tine intr-un spatiu sigur, cu incredere si compasiune pentru a putea sa intelegi mai bine cine esti, care iti sunt nevoile si ce poti face acum pentru a construi acea viata de care sa te multumeasca.

    Competente:

    • Psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din Romania
    • Psihoterapeut cu formare in psihoterapii cognitive si comportamentale
    • Coach acreditat ANC

    Arii de interes:

    • Abandon
    • Anxietate
    • Atacuri de Panica
    • Burnout
    • Dezvoltare personala
    • Fobii

    Istoric studii universitare:

    • Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei - UBB Cluj
    • Master Tehnici Psihologice de Control al Comportamnetului si Dezvoltarea Potentialului Uman