Psihoterapeut Adina Marin

Descriere:

Despre mine pot spune ca ma consider o persoana multumita , norocoasa pentru ca pot sa fac ceea ce am visat inca din adolescenta sa fiu psihoterapeut, asta deoarece m-a fascinat mereu lumea interioara a fiecarei persoane. Eu vad oamenii ca pe individualitati unice, fiecare avand propiul lui potential de dezvoltare si propria lui sansa la implinire si de ce nu fericire. Uneori se intampla ca in acest proces complex care este viata sa avem nevoie de ajutor, de cineva care sa ne inteleaga si sa ne poata vedea si accepta asa cum suntem chiar in acel moment poate mai dificil, de o relatie in care sa putem creste si dezvolta propriul potential.

E nevoie de asumare si curaj pentru a face acest pas spre tine insati si a veni in fata unui alt om , la inceput un necunoscut pentru a vorbi de cele mai sensibile aspecte ale tale. De aceea cred cu putere ca e nevoie sa fii intampinat de un om sensibil si dispus sa te priveasca asa cum esti fara sa te judece, fara sa iti ofere solutii rapide la probleme dar care sa stea cu tine, sa te insoteasca intr-un mod activ si suportiv in procesul tau de cunoastere. Mai cred cu tarie in faptul ca fiecare om este la carma propriei vieti asa ca ceea ce pot sa iti ofer in relatia terapetica este chiar persoana mea asa cum sunt si cu valorile in care cred si anume autenticitate, sinceritate, credinta ca fiecare are dreptul la o viata implinita si ca aceasta depinde in cea mai mare masura de el insusi.

Stiu din proprie experienta cat de important este cadrul pe care ti-l ofera o relatie terapeutica si cum se simte atunci cand este alaturi de tine cineva care sa te ia asa cum esti si care sa vada in tine persoana in devenire care esti. Cred ca scopul procesului terapeutic este de a te apropia de versiunea ta cea mai implinita, cea cu care tu esti in acord, pe care tu o simti autentica pentru tine. Asadar ceea ce iti pot oferi sunt cunostintele, experienta si valorile mele pentru a-ti putea fi alaturi in aceasta calatorie spre cunoastere, vindecare, spre tine insati.

Competente:

  • Formare in psihoterapie centrata pe persoana

Arii de interes:

  • Insomnie
  • Parenting
  • Probleme de familie
  • Gestionarea emo?iilor
  • Tulburare de personalitate
  • Dezvoltare personală

Istoric studii academice:

  • Licentiata in psihologie