Psihoterapeut Alina Stroescu

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Ofera consultatii in judetele:
Bucuresti
Psihoterapeut Alina Stroescu

Programari la Psihoterapeut Alina Stroescu

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2150 Lei
Pachet 3 sedinte psihoterapie - terapie de cuplu
860 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu
330 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu - limba straina
380 Lei
Psihoterapie de grup
150 Lei
Psihoterapie individuala
275 Lei
Psihoterapie individuala - limba straina
330 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Psihoterapia si psihologia, in general, reprezinta pentru mine o imbinare subtila a stiintei cu arta, a constientului cu inconstientul, a tehnicilor cu jocul, a experientei cu empatia. Raman fascinata de complexitatea si de frumusetea naturii umane, pe care o redescopar in fiecare zi. Am lucrat si lucrez cu persoane de toate varstele, de la copii la varstnici, inclusiv cu persoane cu dizabilitati mintale, sau care prezinta diferite intarzieri in dezvoltare.

Cred cu tarie ca fiecare dintre noi detine resurse nebanuite, pe care trebuie doar sa invete sa si le acceseze, indiferent ca vorbim despre dezvoltare personala sau despre vindecare. Sunt aici pentru a insoti cat mai multi oameni in drumul lor spre echilibrul psihic si emotional pe care toti ni-l dorim si de care toti avem atata nevoie. Fiecare proces terapeutic reprezinta adevarate calatorii ale clientilor mei spre autodescoperire, calatorii din care ma simt onorata sa fac parte.

Fiind formata in psihoterapie integrativa, lucram impreuna pentru atingerea unitatii si armoniei in toate palierele vietii, din punct de vedere psihologic, cognitiv, emotional si relational. Te astept sa ne cunoastem!

Competente:

  • Formare profesionala in Psihoterapie Integrativa

Arii de interes:

  • Burnout
  • Stres
  • Relatie de cuplu disfunctionala
  • Obsesii
  • Dependente
  • Stima de sine scazuta

Istoric studii academice:

  • Master Psihologie Clinica - Evaluare si interventie terapeutica