Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Nasterea, altfel decat am visat

Nasterea este un miracol, iar bucuria momentului este coplesitoare. Epidemia de coronavirus este o perioada dificila mai ales pentru viitoarele mamici. Ne dorim ca toate pacientele care ne trec pragul in aceasta perioada sa fie in siguranta alaturi de copiii lor si sa beneficieze de cele mai bune conditii.

Leontina a ales sa nasca in Spitalul REGINA MARIA Brasov pentru a doua oara: “Am ales cu incredere maternitatea unde m-am simtit in siguranta. Stiam ca acesta este locul cel mai potrivit pentru mine si copilul meu chiar si in vreme de pandemie”.

Triajul epidemiologic a fost si va ramane in continuare prima masura de protectie pe care o urmeaza toate pacientele. “Inainte de a naste, am fost chemata la spital pentru testarea COVID. La intrare am fost indrumata sa port masca, botosi si am completat o declaratie. Ulterior, mi s-a luat temperatura. Aceste masuri mi-au oferit siguranta si incredere”, marturiseste Leontina.

Leontina

Sustinere si siguranta

In Maternitatea din cadrul Spitalului Regina Maria Brasov exista o echipa de specialisti care va ajuta sa va familiarizati cu nou nascutul, sa ii intelegeti nevoile si sa comunicati cu el.

“Atunci cand ai alaturi de tine o echipa medicala care iti ofera sustinere si siguranta actului medical, experienta nasterii aduce cele mai frumoase emotii. Ii multumesc doamnei doctor Dull Ana Maria care m-a supravegheat pe tot parcursul sarcinii. In plus, consultantul in alaptare, Anisoara Mihai, a fost alaturi de mine si mi-a oferit suportul si sfaturile necesare, chiar daca eram la a doua sarcina”, explica Leontina.

 “Niciodata nu am simtit atat de multa grija pentru mine si copilul meu"

 “Niciodata nu am simtit atat de multa grija pentru mine si copilul meu. Chiar daca uneri apar momente neasteptate, cu atat mai mult o pandemie, le sfatuiesc pe viitoarele mamici sa fie optimiste si sa se bucure de fiecare moment. Cea mai mare bucurie este sa iti tii copilul sanatos in brate”

Articol scris de Leontina care a nascut in Spitalul REGINA MARIA Brasov in luna mai 2020