Sef De Lucrari, Dr. Simona Iacob

Doctor in medicina

Medic primar
Boli infectioase
Ofera consultatii in judetele:
Bucuresti
Sef De Lucrari, Dr. Simona Iacob

Programari la Sef De Lucrari, Dr. Simona Iacob

Recenzii

Sef de lucrari, Dr.
simona iacob

7.89
7.89 din 10 18 recenzii
This is an average that reflects the scores given by patients following the interaction with the doctor during the consultation.
Nota Recenzii
10
11
9
1
8
0
7
0
6
3
5
0
4
0
3
1
2
0
1
2

Programare

Consult boli infectioase
370 Lei
Control boli infectioase
255 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Experienta didactica la Universitatea de Medicina Carol Davila si in specialitatea de boli infectioase la Institutul National de Boli Infectioase prof dr Matei Bals, Bucuresti (inclusiv pentru infectie HIV, infectii la pacienti neoplazici, neuroinfectii, hepatite virale, infectii cu germeni rezistenti)

Experienta in activitatea de cercetare si publicistica: 246 lucrari publicate (autor de carte in edituri internationale si nationale, cursuri universitare, articole de specialitate si studii in edituri nationale si internationale, review editor pentru edituri internationale (profil boli infectioase si hepatologie)