Psihoterapeut Raluca Mihaela Ionescu

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Psihoterapeut Raluca Mihaela Ionescu

Programari la Psihoterapeut Raluca Mihaela Ionescu

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2150 Lei
Psihoterapie individuala
275 Lei
Psihoterapie individuala - limba straina
330 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Sunt psiholog si psihoterapeut cognitiv-comportamental. Mi-am ales aceasta profesie deoarece sunt fascinata de complexitatea mintii umane si de modul in care relatiile interumane ne influenteaza modul de a trai. Sunt pasionata de oameni, de dinamica si energia care se creeaza intre ei, de conversatiile si povestile pe care le descopar din interactiunile mele cu ei.

Pentru mine, psihoterapia reprezinta una dintre uneltele importante prin care oamenii pot deveni mai constienti de ei insisi, mai empatici si mai prezenti in propriile vieti. Pentru ca aceste lucruri sa se intâmple, consider ca este foarte importanta relatia terapeutica si cadrul sigur oferit de catre terapeut.

La baza sunt formata in psihoterapie cognitiv-comportamentala, dar in practica mea jonglez cu diverse tehnici din mai multe abordari terapeutice, cum ar fi Schema Therapy, Terapia prin Acceptare si Angajament, Teoria Atasamentului, astfel incât sa ma adaptez mai bine la diversitatea simptomatologiei clientilor mei. De asemenea, ma folosesc de strategiile terapeutice care se concentreaza pe legatura dintre minte si corp, considerând lucrul cu corpul in terapie o resursa importanta in a facilita dezvoltarea personala.

Sunt pasionata de psihologia sportului si imi doresc sa lucrez cu sportivi pentru a-i sustine in calatoria lor spre performanta. Eu insami am practicat tenis de performanta timp de 11 ani, context in care am crescut si m-am dezvoltat, descoperindu-mi mecanismele psihologice si emotionale intr-un mediu de presiune.

Cursuri post-universitare:

  • Absolventa a Cursului intensiv de Interviu Motivational, Cluj-Napoca, 2019
  • Absolventa a Cursului Intensiv de Psihologia Sportului, Leipzig 2021

Arii de interes:

  • Fobii
  • Atacuri de Panica
  • Anxietate
  • Depresie
  • Furie
  • Insomnie

Istoric studii academice:

  • Absolventa a Masterului de Psihologie Clinica si Psihoterapie la Universitatea Babes Bolyai