Psiholog Oana Cehan

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Psiholog Oana Cehan

Programari la Psiholog Oana Cehan

Programare

Psihoterapie individuala
275 Lei
Sesiune coaching
275 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Am lucrat peste 10 ani in multinationale, experienta ce mi-a adus abilitati de nepretuit in lucrul cu oamenii si cu structura corporatista.

In anul 2015 eram intr-o perioada framantata a vietii mele. Nimic nu mai parea sa aiba sens si acumulasem suficient de multe frustrari si la birou si acasa. Eram obosita si nemultumita. Aveam nevoie de o schimbare ca de aer.

Intr-o zi, un coleg mi-a vorbit despre sedintele de coaching pe care le facea si mi-a aratat caietele cu care lucra. Mi-a placut asa de mult incat, fara sa stau pe ganduri, m-am inscris la scoala “Coaching and Leadership International”.

Toata experienta de invatare m-a ajutat sa ma cunosc, sa ma accept, sa imi constientizez valorile si sa pun cap la cap ce imi doream cu ce experimentam in realitatea mea de zi cu zi.

Si pentru ca am beneficiat enorm de cele invatate, am ales sa continui acest drum pentru a fi alaturi de oamenii care isi doresc sa progreseze si sa se simta impliniti.

Te invit sa calatorim impreuna pe drumul catre tine insati / insuti!

Competente:

  • Life Coaching prin metodele Power Coaching cu Mind-Kinetics (Coaching & Leadership International, Creative Consciousness - Master 1). Mind Kinetics este stiinta care deschide mintea si ofera oamenilor posibilitatea de a primi idei noi si de a actiona spre o schimbare permanenta pozitiva.

Arii de interes:

  • Dezvoltare personala

Membru in:

  • International Coaching Federation.