Despre Laboratorul central

Acreditare RENAR

Laboratorul Central REGINA MARIA a integrat în sistemul de management al calitatii utilizarea inteligentei artificiale, devenind astfel primul si singurul laborator din tara care, în urma auditarii specialistilor, a primit aviz favorabil. 

Scurta descriere

Laboratorul Central REGINA MARIA ofera toata gama de teste si analize medicale, necesare pentru stabilirea cu exactitate a diagnosticului, tratamentului si monitorizarii pacientilor. Medicii nostri specialisti, acreditati sa utilizeze cele mai noi tehnologii de laborator, efectueaza teste pentru fiecare specialitate medicala, inclusiv teste si analize de biochimie clinica, hematologie, microbiologie si biologie moleculara.

Priceperea specialistilor nostri se imbina cu precizia celei mai performante aparaturi din Romania. De exemplu, Laboratorul Central REGINA MARIA are eticheta Roche Diagnostic pentru linia de biochimie si imunologie si este un reper tehnologic pentru sistemul medical romanesc. Reusim, astfel, sa oferim medicilor clinicieni buletine de analize concludente, pe baza carora sa poata recomanda cele mai eficiente tratamente.

In plus, Laboratorul Central REGINA MARIA gazduieste si Centrul de referinta Leica Biosystems, care reduce considerabil timpul de procesare a probelor si permite eliberarea unor rezultate sigure. De exemplu, cu ajutorul acestui proces de lucru standardizat, reusim sa eliberam rezultate pentru biopsii in cel mai scurt timp posibil: maximum 10 zile lucratoare.

Fiecare dintre cele cinci departamente poarta amprenta vizuala a artistului contemporan Saddo, intr-o serie originala de ilustratii. Iar prin grija si daruire, specialistii nostri transforma, in fiecare zi, stiinta in arta diagnosticelor precise.

Laboratoarele Regina Maria in cifre

Cu fiecare test realizat, prin fiecare rezultat corect trimis catre pacientii pe care ii avem in grija, construim cifrele care ne diferentiaza.

De ce sa ne alegi pe noi?

Laboratorul Central REGINA MARIA efectueaza teste si analize de laborator esentiale pentru diagnosticul si tratamentul pacientilor. Fiecare buletin de analize este validat de cele mai performante sisteme medicale, unele introduse in premiera in Romania.

Medici de laborator cu nivel ridicat de expertiza

Specialistii nostri au o expertiza vasta pentru o gama larga de patologii si sunt acreditati sa ofere consiliere medicilor clinicieni.

Echipament de laborator avansat

Echipamentul de laborator la scara internationala este automatizat si avansat, ceea ce permite analiza si procesarea probelor la un nivel de calitate comparabil cu alte laboratoare de referinta din intreaga lume.

Teste unice de ultima generatie

Odata cu modernizarea Laboratorului central REGINA MARIA, au fost introduse si o serie de teste noi, printre cele mai avansate din lume. Printre aceste teste, se numara o serie de examinari unice pentru prevenirea si diagnosticarea cancerului de col uterin.