Despre aparatura

Avantaje ale investigatiilor realizate cu ajutorul aparatului RMN Siemens Magnetom Sola

  • Reducerea timpului de examinare necesar prin viteza mare de scanare, prin tehnologia multi-slice, prin eliminarea necesitatii de a plasa electrozi care sa capteze bataile inimii si prin utilizarea sistemelor de inteligenta artificiala pentru automatizarea activitatilor de rutina
  • Examinarea RMN de rutina pentru creier, maduva spinarii si sistemul musculoscheletic se face in mod accelerat
  • Reducerea distorsionarilor imaginilor si obtinerea unor imagini clare care permit un diagnostic mai precis
  • Obtinerea unor imagini de calitate a organelor investigate
  • Reducerea necesitatii de a repeta investigatia datorita obtinerii unor imagini cu o calitate mai buna
  • Examinare “multi-slice” simultana disponibila si pentru scanarea sistemului musculo-scheletal, nu doar pentru examinarea creierului, sanului si pelvisului.

Aparatul RMN Magnetom Sola, care foloseste tehnologia Biomatrix, se pliaza pe caracteristicile pacientului, reusind sa transforme in rezultate palpabile – o ingrijire ulterioara - informatiile pe care le culege de la pacient.

Masa biometrica (Biomatrix) inlesneste transportul si stabileste cu ajutorul inteligentei articificale un model anatomic al corpului persoanei examinate. Personalul medical controleaza doar prin apasarea unui singur buton zona ce urmeaza sa fie scanata si poate sa selecteze pozitionarea pacientului – totul facandu-se usor, cu rapiditate si precizie. De asemenea, aparatul permite adaptarea in functie de greutatea pacientului sau de alte caracteristici individuale ale fiecarui pacient.