Panel 23 gene cancer

Descriere

Este un panel compus din 23 de gene implicate in cancerul de san, ovar, uter. Sunt evaluate genele: ATM, BARD1, BRCA1, BRCA2, BRIP1, CDH1, CHEK2, EPCAM, MLH1, MRE11A, MSH2, MSH6, NBN, PALB2, PMS2, PTEN, RAD50, RAD51C, RAD51D, RINT1, STK11, TP53, XRCC2.

Pana la 31.08.2022, poti beneficia de un pret promotional pentru testare - 2500 RON, in loc de 3000 RON. Oferta se aplica in toate locatiile Regina Maria.

Citeste aici regulamentul.

Cui se recomanda?

Persoanelor care au istoric familial de cancer de san, ovar sau endometru, persoanelor care au cancer de san, ovar sau endometru pentru a stabili daca a existat predispozitie genetica, persoanelor care nu au istoric familial, dar vor sa-si determine riscul genetic, pentru a stabili modalitatile optime de preventie.

De ce sa faci testul?

Testul este util pentru a stabili daca o persoana are in bagajul sau genetic variante genetice care pot fi implicate in declansarea cancerului de san, de ovar sau endometru.

Cum se recolteaza?

Se recolteaza o proba simpla de saliva, intr-un recipient prevazut cu un kit special.

Unde se recolteaza?

In toate centrele de recoltare analize din Reteaua de Sanatate Regina Maria.

Eliberare rezultat

Rezultatul se elibereaza in 15-20 de zile lucratoare

Vrei sa faci testul?

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.