Despre centru

Îmbătrânirea începe din prima zi de viață, este un fenomen natural și inevitabil. Dar aceasta nu trebuie să fie obligatoriu asociată cu degradarea fizică și psihică. Îmbătrânirea nu poate fi stopată, iar efectele asociate pot fi prevenite și, dacă s-au instalat, pot fi tratate sau ameliorate. De mentinerea unei îmbătrâniri fiziologice se ocupă Geriatria si gerontologia, ramură de elită a medicinei interne care este orientată spre îngrijirea sănătății pe măsura înaintării în vârstă. Nu există o vârstă anume de la care consultarea unui medic geriatru este binevenită. O poți face însă oricând, după 30 de ani, pentru că faci o investiție în bunăstarea ta viitoare. 

Centrul anti-aging oferă o abordare complexă, modernă, pragmatică și eficientă care determină nevoile și riscurile de sănătate ale individului, indiferent de vârstă, cu scopul încetinirii procesului de îmbătrânire. Sunt folosite strategii personalizate pentru a evita, amâna și gestiona corect afecțiunile care apar pe măsură ce înaintăm în vârstă. 


Programele anti-aging sunt individualizate, se raportează la pacient ca individ unic, cu nevoi și un bagaj genetic specifice. În Centrul de medicina anti-aging, medicii specialiști identifică ritmul de îmbătrânire, care variază de la persoană la persoană, se concentrează pe aspectele fizice și psihice cu risc potențial de a produce afecțiuni și recomandă măsuri care să prevină diverse suferințe pentru a menține tonusul fizic și psihic, reducând la minimum posibil ritmul de  îmbătrânire naturală.