Eşti aici

Policlinica Enescu

Localizata intr-o cladire istorica din centrul Bucurestiului, policlinica Enescu ofera acces la o serie de programe, pachete si servicii special concepute atat pentru sanatatea adultilor, cat si a copiilor.

90 medici
30 specialitati
Recoltare analize

Specialitati

hematologie
Dr. Valentina Uscatescu are experinta deosebita in afectiuni trombocitare, hemostaza si fibrinoliza si trateaza afectiuni severe precum limfoame Hodgkin si non-Hodgkin, mielom multiplu, leucemii acute si cronice.
epidemiologie
Dr. Adriana Pistol, medic primar epidemiolog cu acreditare internationala si directorul Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, ofera consultatii pentru vaccinari internationale pentru adulti si copii.
alergologie si imunologie
Dr. Claudia Nechifor, medic primar alergologie si imunologie clinica, efectueaza tehnici speciale pentru diagnosticarea si tratarea alergiilor, precum: spirometrie, testare cutanata si imunoterapie alergen specifica.
Vezi toate specialitaţile

Medici

Medic primar Obstetrica-Ginecologie
Medic primar Radiologie si Imagistica Medicala
Medic primar dermato-venerologie
Vezi toţi medicii

Investigaţii si preţuri

Biopsia osteomedulara
Este o investigatie efectuata de Dr. Gabriela Borsaru pentru stabilirea diagnosticului, stadializarea bolii si evaluarea raspunsului la tratament in cazul unei afectiuni oncohematologice.
marcaj tumoral mamar ghidat ecografic
Este o tehnica preoperatorie precisa de marcare a nodulilor mamari nepalpabili cu indicatie de interventie chirurgicala, efectuata de Dr. Ana Maria Craioveanu.
Manevra Epley
Este o manevra efectuata de Dr. Cristina Goanta pentru a trata vertijul pozitional paroxistic benign, prin care se repozitioneaza particulele plutitoare din urechea interna
Vezi toate investigaţiile

Program general

Receptie

L-V
07:00 - 20:00
S
08:00 - 14:00

Recoltare analize sange (cu programare)

L-V
07:00 - 10:00
L-V
11:00 - 16:00
S
08:00 - 10:00

Recoltare ginecologie (cu programare)

V
11:00 - 14:00

Contact

Adresă: Str. George Enescu, nr.12, sector 1, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 021 9268
E-mail: office@reginamaria.ro
  • Plata în rate
  • Pediatrie
  • Imagistică
  • Medic de familie
  • Recoltare analize
  • Wifi
Vezi ruta