De ce sa ne alegi pe noi?

 1. Competenta si expertiza in chirurgia robotica, cea mai avansata tehnologie chirurgicala minim invaziva.
 2. Majoritatea interventiilor chirurgicale sunt realizate prin tehnici ultra-moderne, minim-invazive (laparoscopice sau endoscopice), cu multiple beneficii pentru pacient: durere redusa, recuperare mai rapida, perioada de spitalizare mai scurta.
 3. Medicii nostri chirurgi sunt specializati in diagnosticul, managementul preoperator, operator si postoperator, inclusiv managementul complicatiilor afectiunilor chirurgicale si colaboreaza institutional in cadrul echipelor multidisciplinare.
 4. Peste 8700 de vieti salvate de echipa de experti in chirurgie bariatrica din cadrul Centrului de excelenta in chirurgia obezitatii din Ponderas Academic Hospital, echipa coordonata de prof.univ.dr. Catalin Copaescu.
 5. In Centrul de excelenta in chirurgia colorectala din Ponderas Academic Hospital, 96% dintre pacientii cu patologie colorectala beneficiaza de chirurgie minim invaziva laparoscopica sau robotica, metodele chirurgicale clasice fiind utilizate doar la pacientii care au tumori foarte extinse si au nevoie de acest tip de chirurgie.
 6. In spitalele din Reteaua de Sanatate Regina Maria medicii chirurgi folosesc laparoscopia 3D pentru a opera o gama larga de conditii medicale si in special, pentru a efectua operatii complexe sau care necesita o foarte buna vizibilitate.
 7. Avem singurul Centru de excelenta in chirurgia herniilor din Romania cu acreditare americana Surgical Review Corporation (SRC)
 8. La Spitalul Regina Maria din Cluj, echipa de medici chirurgi coordonata de prof. univ. dr. Constantin Ciuce opereaza cazuri complexe de cancer care necesita reconstructie vasculara si anatomica.
 9. In Spitalul Euroclinic, au fost efectuate peste 850 de interventii prin cea mai noua tehnica chirurgicala laparoscopica: operatia laparoscopica prin incizie unica prin ombilic SILS (Single Incision Laparoscopic Surgery), realizata cu ajutorul camerei 3D - o interventie cu o recuperare extrem de rapida, numita si "operatia fara cicatrici"
 10. Avem experienta in chirurgia oncologica, utilizarea abordarii multidisciplinare pentru diagnosticul si stabilirea tratamentului potrivit pentru diferite forme de cancer– cancer de san, cancer esofagian, cancer de colon si rect, tumori pancreatice.
 11. Tumor board-ul (echipa multidisciplinara) este abordarea de rutina utilizata pentru stabilirea abordarilor optime de diagnostic si tratament pentru pacientii care sufera de cancer.
 12. Ne dedicam energia pentru a identifica si utiliza cele mai bune solutii, cele mai moderne abordari chirurgicale minim invazive pentru binele pacientilor
 13. Experienta Ponderas Academic Hospital in interventii de chirurgie generala minim-invazive s-a concretizat prin realizarea si acreditarea Centrului de Excelenta in Chirurgia Minim-invaziva.
 14. Doua Centre de excelenta in patologia sanului acreditate Surgical Review Corporation (SRC) atesta rezultatele bune obtinute in diagnosticul si tratamentul acestei patologii in cadrul Retelei de sanatate Regina Maria:

Ne mandrim cu medicii nostri chirurgi generalisti, lideri in ingrijirea pacientilor cu afectiuni chirurgicale

Prof. Dr. Catalin Copaescu

Medic primar chirurgie generala, Director Medical Ponderas Academic Hospital
Prof. Dr. Catalin Copaescu

Prof. Univ. Dr. Constantin Ciuce

Medic primar chirurgie generala si chirurgie vasculara, Director medical Spital Cluj
Prof. Univ. Dr. Constantin Ciuce

Dr. Cristian Bogdan Barta

Medic primar chirurgie generala, Sef sectie Chirurgie Generala Spitalul Euroclinic
Dr. Cristian Bogdan Barta

Conf. Univ. Dr. Dan Ulmeanu

Medic primar chirurgie generala, Sef Sectie Chirurgie Generala si Toracica Spitalul Baneasa
Conf. Univ. Dr. Dan Ulmeanu

Sef De Lucrari Dr. Victor Tomulescu

Medic primar chirurgie generala, Coordonator Centru de Chirurgie Colorectala Ponderas Academic Hospital
Sef De Lucrari Dr. Victor Tomulescu

Dr. Ionut Hutopila

Medic primar chirurgie generala, Coordonatorul Centrului de Excelenta in Chirurgia Herniilor
Dr. Ionut Hutopila

Prof. Dr. Ciprian Duta

Medic primar chirurgie generala, competenta in chirurgia obezitatii si chirurgie oncologica
Prof. Dr. Ciprian Duta

Dr. Victor Titirez

Medic specialist chirurgie generala si chirurgie oncologica
Dr. Victor Titirez

Dr. Gheorghe Gerald Filip

Medic primar chirurgie generala, competenta in chirurgie oncologica
Dr. Gheorghe Gerald Filip

Dr. Lucian Petcu

Medic specialist chirurgie generala, competenta in chirurgie-proctologie
Dr. Lucian Petcu

Dr. Rares Georgescu

Medic primar chirurgie generala
Dr. Rares Georgescu