Mergi la conţinutul principal

Eşti aici

Hemostaza endoscopica digestiva

Hemostaza endoscopica este procedura prin care, cu ajutorul endoscopului este aplicat un tratament unei parti specifice a sistemului digestiv. In general sunt tratate sangerari, stricturi si polipi.

Aceasta procedura este realizata ca parte din endoscopia gastrointestinala superioara, in cazul in care exista indicii ale unei hemoragii interne cauzata de sangerarea varicelor din esofag. Totusi, ligatura si scleroza varicelor esofagiene este considerata in prezent ca fiind una dintre cele mai eficiente proceduri in prevenirea si/sau oprirea sangerarii esofagului.

In cadrul departamentului de Gastroenterologie si Endoscopie Digestiva din Spitalul Euroclinic se efectueaza o gama larga de proceduri endoscopice diagnostice si terapeutice folosindu-se cel mai modern endoscop digestiv, Olympus EVIS EXERA III. Echipa medicala este coordonata de Dl. Dr. Andrei Haidar, Medic Primar Gastroenterolog cu o experienta vasta in gastroenterologie si endoscopie digestiva diagnostica si interventionala.

Vreau mai multe informatii

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate