Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Dr. Hadi Rahimian: medicul care face tot ce este posibil pentru ca tu să naşti un copil sănătos!

Admiraţia noastră merge către medicii din echipa Reţelei private de sănătate REGINA MARIA care prin profesionalism, muncă în echipa şi compasiune combinate cu pasiunea pentru a descoperi şi aplica tratamente inovatoare au un impact imens în a salva vieţi şi a reda părintilor speranţa că vor avea un copil sănătos.

Ne face deosebită plăcere să vi-l prezentăm pe Dl. Dr. Hadi Rahimian, medic primar obstetrică-ginecologie. Cu o pregatire profesională de excepţie si o expertiză bogată, Dl. Dr. Hadi Rahimian este Directorul Medical al Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie REGINA MARIA din Bucureşti.

Domeniile de interes special sunt chirurgia minim invazivă şi medicina materno-fetală, Dr. Hadi Rahimian având o experienţă deosebită în supravegherea sarcinii cu risc înalt, respectiv în diagnosticarea şi tratamentul afecţiunilor asociate sarcinii şi a impactului acestora asupra fătului. Dintre temele de cercetare în acest sens amintim: diagnosticul neinvaziv al anemiei fetale in izoimunizarea Rh, diagnosticul ecografic al sindromului transfuzor-transfuzat în sarcina gemelară şi tratamentul invaziv ghidat ecografic, patologia materno-fetală în trombofilii, evaluarea riscului individualizat de sindrom Down, utilizarea ECG-ul fetal în scop diagnostic, evaluarea functiei cardiace materne, proiect realizat cu fonduri europene, etc. Până în prezent, Dl. Dr. Rahimian a efectuat următoarele tipuri de intervenţiile intrauterine: transfuzii intrauterine la izoimunizare, şunturi vezico-amniotice şi şunturi toraco-amniotice, ultimele două proceduri fiind efectuate pentru prima oară în România.

Află mai multe despre două cazuri medicale, premiere în România şi în domeniu medical privat,  în care au fost tratate afectiuni rare şi complexe: Sarcina gemelară cu membrane rupte şi făt avortat, cu al doilea făt menţinut în viaţă până la 31 săptămâni") şi "Hidrotorax fetal bilateral tratat in utero: premieră in România"

Preocupat permanent de pregatirea profesională, Dl. Dr. Rahimian a participat la o serie de cursuri de specializare din ţară şi străinătate şi a obţinut competenţa în ecografia obstetricală şi ginecologică, chirurgie ginecologică laparoscopică, histeroscopie şi medicină materno-fetală.
Dl. Dr. Rahimian este prim-autor şi co-autor al 31 de lucrări care au fost comunicate în cadrul unor congrese naţionale şi internaţionale şi publicate în reviste prestigioase medicale şi a contribuit la realizarea unui manual de obstetrică şi a cărţii "Sonografie fetală".
Este membru al următoarelor societăți medicale:

  • Societatea Internaţională de Ecografie Ginecologică şi Obstetricală
  • Societatea Americană de Obstetrică şi Ginecologie
  • Societatea Internaţională de Diagnostic Prenatal
  • Text: Dr. Ileana Andreescu, Senior Medical Marketing Manager

    Consultant: Dr. Hadi Rahimian, medic primar obstetrica-ginecologie, Centru de Chirurgie Fetala, Spital Baneasa