Abonamentul IMM Ultra

Fii ultra protejat!

Abonamentul IMM Ultra este un pachet cuprinzator, fiind alegerea perfecta pentru preventie si tratament. Pachetul include servicii de medicina muncii, consultatii nelimitate de medicina generala si interna, un set de analize fara recomandare medicala. La acestea se adauga discounturi de pana la 100% la consultatii de specialitate si imagistica, Camera de Garda, spitalizare si interventii chirurgicale sau chiar pachete de nastere.

Angajatii tai pot accesa oricand serviciile medicale de care au nevoie, iar tu te poti bucura de o echipa sanatoasa si fericita.

Ce beneficii sunt incluse?

  • Servicii de Medicina muncii
  • Nelimitat consultatii si controale medicina generala si interna
  • Set anual de analize, fara recomandarea unui medic
  • Pana la 100% discount la consultatii si controale de specialitate, investigatii medicale complexe si la imagistica (ecografie, radiologie)
  • 50% discount la peste 300 de analize de laborator
  • 20% discount in Camera de Garda a Spitalelor Euroclinic, Ponderas Academic Hospital, Baneasa, Brasov si Cluj, la proceduri de fizioterapie / kinetoterapie, Parteneriat Academic si la pachetul One Day Check-up
  • 5% discount la spitalizare/interventii si la pachetele de nastere
  • Hotline medical 24/7

Costul abonamentului se calculeaza tinand cont de tipul abonamentului ales (din cele trei variante) si de numarul de angajati din companie. Un numar mai mare de angajati inseamna un cost mai mic pentru abonamentul achizitionat, per total, dar si pentru fiecare angajat / luna.

Solicita un abonament

Un reprezentant al Retelei de sanatate Regina Maria te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru oferirea tuturor informatiilor necesare.

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate.
Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.