Ce este abonamentul

Oamenii alaturi de care construiesti sunt resursa cea mai importanta, iar sanatatea lor inseamna sanatatea companiei tale. Abonamentele Regina Maria te ajuta sa ii protejezi pe termen lung, prin servicii medicale de preventie – grija si monitorizare constanta a sanatatii lor.

Abonamentul medical le ofera angajatilor tai solutii de ingrijire medicala personalizate si integrate – servicii de calitate intr-o retea nationala de sute de clinici si mii de medici, suport in situatii medicale complexe prin spitale si camere de garda, inovatii digitale, informatii utile si trasnparenta.

Am dezvoltat game de abonamente atat pentru organizatii cu mii de angajati, companii de talie medie, cat si pentru antreprenori la inceput de drum.

Ce include abonamentul medical

  • Monitorizarea starii de sanatate. Toate pachetele dedicate companiilor (corporate, IMM si start-up) includ consultatii de medicina muncii, medicina generala si interna, cu discount sau gratuit, in functie de abonamentul ales. Cu cat abonamentul este mai complex, cu atat angajatii tai vor fi mai bine protejati.
  • Acces la peste 20 de specialitati medicale, peste 300 de analize de laborator, inclusiv ceve anuale, investigatii de imagistica si radiologie, incluse gratuit sau cu o reducere substantiala.
  • Expertiza a mii de medici intr-o retea nationala de clinici – 46 centre proprii si peste 300 partenere. Asa ca, oriunde ti-ai desfasura activitatea, beneficiezi de servicii medicale la standarde inalte de calitate.
  • Posibilitatea de a extinde beneficiile pachetelor medicale si pentru cei dragi, la un cost preferential.

Ce nu include abonamentul medical

  • Prioritate. Abonamentul nu iti ofera prioritate la programare si nici nu iti garanteaza accesul simultan la un anumit medic, intr-o anumita locatie, la o anumita data si ora.
  • Investigatii fara programare. Chiar daca ai abonament, trebuie sa-ti faci programare, inclusiv pentru setul de analize anuale. In felul acesta ne asiguram ca timpul fiecarui pacient este respectat.
  • Tratament pentru situatii medicale complexe. Abonamentul inseamna preventie, deci cuprinde acele investigatii care iti pot spune din timp daca ai o numita afectiune. In cazul unor situatii medicale mai complexe si in functie de abonamentul ales, abonatii beneficiaza de discounturi la spitalizare si interventii chirurgicale. Mai exact, de o reducere de costuri, nu o acoperire totala a acestora.

Descopera abonamentele Regina Maria, alege-l pe cel care se potriveste cel mai bine cu profilul companiei tale si bucura-te de beneficiile dedicate abonatilor nostri!